RESTRICȚII Bulgaria vară 2021. Lovitură pentru cei care și-au programat concediul în Bulgaria. Ce trebuie să știe românii?

,
restrictii bulgaria vara 2021
Noi restricții în Bulgaria[Sursa foto: Unsplash]

RESTRICȚII Bulgaria vară 2021. Autoritățile din Bulgaria anunță noi restricții în contextul pandemiei de coronavirus. Ce ar trebui să știe românii care pleacă în Bulgaria?


In articol:

RESTRICȚII Bulgaria vară 2021. Vești proaste pentru turiștii străini care și-au programat concediul pe litoralul din Bulgaria. Cei care vin din anumite țări nu vor avea dreptul de a intrat pe teritoriul țării.

Despre ce state este vorba și care este situația României în prezent?

RESTRICȚII Bulgaria vară 2021. Ce turiști nu pot intra pe teritoriul țării?

RESTRICȚII Bulgaria vară 2021. Pentru că noile variante ale coronavirusului se răspândesc rapid, Bulgaria a luat decizia de a impune noi restricții de călătorie. Astfel, cetățenii țărilor aflate pe lista roșie nu pot intra în Bulgaria și nici turiștilor din aceste țări nu li se va permite accesul pe teritoriul bulgăresc. Mai exact, pe lista țărilor pentru care Bulgaria a impus această măsură se numără Cipru, Marea Britanie, Irlanda de Nord, Spania, Fiji şi Kuweit. Autoritățile din Bulgaria au luat decizia după ce numărul cazurilor noi de coronavirus a explodat în aceste zone, ceea ce înseamnă că riscul ca cei veniți din aceste țări să fie infectați cu COVID-19 este ridicat.

RESTRICȚII Bulgaria vară 2021.

În ceea ce îi privește pe turiștii care vin din Rusia sau Portugalia, aceștia vor putea intra în Bulgaria doar dacă prezintă un test PCR negativ făcut cu 72 de ore înainte de intrarea în țară. Persoanele care nu au un astfel de test asupra lor vor fi nevoite să stea în carantină 10 zile, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Grecia a fost introdusă în zona galbenă, iar Spania trece în zona roșie

concediu bulgaria 2021
Bulgaria a introdus noi restricții pentru turiștii veniți din zonele roșii[Sursa foto: Unsplash]

RESTRICȚII Bulgaria vară 2021. Ce reguli trebuie să respecte românii care vor să meargă în Bulgaria?

RESTRICȚII Bulgaria vară 2021. Pentru că în România numărul cazurilor noi de coronavirus este mic, țara fiind inclusă pe lista vedere, autoritățile din Bulgaria nu au impus restricții pentru români. Astfel, românii pot călători în Bulgaria  fără să fie nevoie să prezinte un test covid negativ, dovada de vaccinare sau orice alt document în acest sens.

Mai exact, pentru a trece granița, românii au nevoie doar de buletin sau de pașaport, fără să existe alte restricții suplimentare.

 

Având în vedere că litoralul din Bulgaria este luat cu asalt de români în perioada concediilor, veștile sunt excelente pentru cei care și-au programat concediul în Bulgaria în următoarea perioadă.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români! Noi restricții de călătorie au intrat în vigoare. Toată lumea trebuie să știe asta

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

TAXĂ pod Fetești 2021. Cum poți trece de podul de la Fetești, fără să oprești pentru a plăti taxa?

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

AVERTIZARE de călătorie Grecia iulie 2021. Ministerul Afacerilor Externe (MAE), anunț de ultimă oră pentru turiști

Prognoză sumbră: Numărul cazurilor noi de COVID-19 va crește de cinci ori până la 1 august

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies