ANUNȚUL care afectează milioane de români! Noi restricții de călătorie au intrat în vigoare. Toată lumea trebuie să știe asta

,
Noi restricții de călătorie au intrat în vigoare
Vacantele in strainatate de domeniul trecutului[Sursa foto: PixaBay]

Noi măsuri de călătorie s-au impus în Europa din cauza tulpinii Delta, care se răspândește cu rapiditate. Cei care vor să plece în vacanță trebuie să aibă în vedere măsurile impuse.


In articol:

Tulpina Delta se răspândește în tot mai multe țări, iar după spusele specialiștilor în curând ar putea deveni tulpină predominantă. Tot mai multe state din Europa au început să revină la restricții dure, iar persoanele care optează pentru vacanțe în străinătate trebuie să aibă în vedere aceste măsuri.

Restricții dure de călătorie impuse în Europa din cauza tulpinii Delta

Vești proaste pentru românii care și-au programat vacanțe în străinătate în această vare trebuie să ia în calcul că numeroase state din Europa a început să impună, din nou, restricții dure la graniță. Unul dintre exemple este Malta care odată cu răspândirea tulpinii Delta a decis să impună una dintre cele mai dure măsuri. Astfel, începând de marți noapte, Malta a decis să-și închidă granițele pentru persoanele nevaccinate.

Noi restricții de călătorie au intrat în vigoare
Restrictii de calatorie in Europa[Sursa foto: PixaBay]

Pentru că ne aflăm în plin sezon estival, noua măsură a stârnit controverse, iar sub presiunea Comisiei Europene, guvernul maltez a renunțat la decizie. Persoanele care optează pentru Malta ca destinație și nu sunt vaccinate vor trebui să strea în carantină.

Citeste si: Liber la vacanțe în Grecia, pentru români! Care sunt restricțiile și condițiile de călătorie în Grecia în 2021?

Țările europene impun restricții dure

Malta nu este singura țară care impune restricții dure, la fel se întâmplă și în Grecia, unde de vineri până la sfârșitul lui august, în spațiile închise din baruri, cluburi și cinematografe vor mai avea voi doar cei vaccinați sau cei care prezintă un test PCR negativ

Noi restricții de călătorie au intrat în vigoare
Restrictii dure de calatorie[Sursa foto: PixaBay]

Această regulă a fost inclusă și în Danemarca, Luxemburg, Austria și Germania, unde accesul în localurile publice se poate face doar pe baza dovezii de vaccinare sau prin prezentarea unui test PCR negativ.

Măsura urmează să fie introdusă și în Franța, începând cu luna august.

De asemenea, în Olanda, restaurantele, barurile, cafenelele se închid mai devreme, iar cluburile au fost închise de tot. Spania a introdus, din nou, masca de protecție obligatorie în spațiile închise, hoteluri și restaurante.

Astfel, măsurile de călătorie se înăspresc în mai multe state europene, iar persoanele care merg în vacanță trebuie să aibă în vedere aceste măsuri.

Citeste si: Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată. Persoanele care nu mai sunt nevoite să stea în carantină

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vaccinarea devine obligatorie și în România? Ce se întâmplă cu persoanele care refuză imunizarea

Prinţesa Mako, nepoata împăratului Japoniei, s-a căsătorit după o lungă cotroversă

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată. Persoanele care nu mai sunt nevoite să stea în carantină

OFICIAL! Grecia, condiții de călătorie iulie 2021. Anunț despre testarea turiștilor la graniță

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies