Regulile pe care Maia Morgenstern le încălcă în mod frecvent: „Mintea îmi spune că nu ar trebui să le fac, dar inima se topește”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 feb 2023, 12:20

Regulile pe care le încalcă cel mai des actrița Maia Morgenstern 

Sursa: Captură KANAL D

Maia Morgenstern a fost crescută după reguli foarte bine stabilite, însă acum, adult fiind, actrița recunoaște că sunt foarte multe lucruri pe care nu le face exact așa cum ar trebui. Care este regula pe care o încalcă cel mai des?

Maia Morgenstern recunoaște că atunci când vine vorba despre reguli, de cele mai multe ori se întâmplă să cedeze. Ce reguli încalcă și ce își promite de fiecare dată când nu face lucrurile tocmai corect?

Regula pe care Maia Morgenstern o încalcă de fiecare dată. Ce a mărturisit la „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Maia Morgenstern își impune de multe ori să facă anumite lucruri, dar în cele din urmă renunță la planul inițial.

Când vine vorba despre reguli, actrița recunoaște că deși este conștientă că procedează greșit în anumite situații, dorința este mai puternică decât rațiunea. Astfel, Maia Morgenstern a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că are un obicei nu tocmai bun, dar la care nu poate renunța: mâncatul seara. Deși își promite de fiecare dată că va renunța să mai facă acest lucru, actrița nu reușește să își ducă până la capăt promisiunea.

Ducându-se cu gândul în copilărie, Maia Morgenstern își amintește că tatăl îi interzicea să mănânce în fața televizorului, considerând că cele 2 activități ar trebui făcute separat de fiecare dată. Aceasta este o altă regulă pe care actrița o încalcă, chiar dacă știe că nu reprezintă o alegere inspirată. 

„Mă doare atunci când îmi jur că o să fac ceva și nu mă lasă inima și nu pot.

Mănânc seara, deși îmi jur că nu o să mănânc seara. E cam trivial ceea ce spun eu acum, dar este adevărat. Tata nu îmi dădea voie să mănânc în fața televizorului, când în sfârșit am avut televizor, după vârsta de 20 de ani. Pentru nimic în lume nu îngăduia să se mănânce în fața televizorului. Masa e masă și televizorul e televizor. E regula pe care o încalc. Mănânc în fața televizorului, mănânc seara.
Îmi promit tot felul de chestii, dar sunt slabă de înger, ăsta e adevărul și nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac, dar inima se topește”
, a mărturisit Maia Morgenstern în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Câți copii are Maia Morgenstern! Îi calcă aceștia pe urme celebrei actrițe?

Deși dă impresia că este de neclintit, Maia Morgenstern a recunoscut la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că, uneori, are tendința de a-și asculta mai mult inima și de a ingora ceea ce îi spune mintea, cedând astfel în fața micilor plăceri. 

Citeste si: Maia Morgenstern vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!