Maia Morgenstern vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,
Maia Morgenstern

Maia Morgenstern vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Emisiunea va putea fi vizionată de la 21:30, imediat după serialul de comedie “Strada Speranței”


In articol:

Actrița Maia Morgenstern vine duminică, 8 mai, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 21:30, imediat după serialul de comedie “Strada Speranței”.

Maia Morgenstern vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România, dar și directorul Teatrului Evreiesc de stat din București.

De-a lungul carierei sale actoricești a interpretat zeci de roluri în filme de referință și sute de personaje cărora le-a dat viață pe scena celor mai importante teatre din țară.

Provine dintr-o familie cu origini evreiești, care a supraviețuit ororilor celui de al Doilea Război Mondial. Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România la nivel internațional, a jucat alături de Sharon Stone, Demi Moore, Monica Belluci și Andy Garcia. A interpretat magistral rolul Fecioarei Maria în filmul “Patimile lui Hristos”/ “The Passion of the Christ", regizat de Mel Gibson.

Citeste si: Maia Morgenstern, nevoită să coboare din metrou după ce a fost pusă la zid de ceilalți călători: „Ce cauți printre oameni dacă...” Ce a pățit actrița?

  “Vă deranjează când v ă  este stâlcit numele?”, “Cât de greu v-a fost să-i spuneți tatei că bunicul a murit la Auschwitz?”, “De câte ori ați fost victima antisemitismului?”, “Când nu s-a mai simțit Maia Morgenstern exclusă?”, “Cât contează pentru dumneavoastra gura lumii?”, “V-a fost predestinat rolul mamei lui Iisus?”, “A meritat filmul lui Mel Gibson patimile Maiei Morgenstern?”, “Ați privit vreodată înapoi cu mânie?”, “Ce simțiți când se trage

cortina?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Maia Morgenstern în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 21: 30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Momentul care i-a schimbat radical viața lui Robert Turcescu: „Aș putea scrie o carte. Aveam doar 25 de ani”

Rezultate oficiale parțiale ale referendumurilor din Ucraina - Anunțul rușilor după numărarea a aproape 30% din voturi

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Robert Turcescu i-a cerut scuze pentru prima oară Nadiei Comăneci după ce a numit-o cerșetoare: „Nu a meritat, dar s-a întâmplat un lucru bun”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies