Maia Morgenstern, nevoită să coboare din metrou după ce a fost pusă la zid de ceilalți călători: „Ce cauți printre oameni dacă...” Ce a pățit actrița?

,
 Maia Morgenstern, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România
Maia Morgenstern, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România[Sursa foto: Facebook]

Actrița Maia Morgenstern a fost protagonista unei întâmplări mai puțin plăcute în timpul unei călătorii cu metroul. Ce a pățit și de ce a fost nevoită să își continue drumul pe jos?

Îndrăgita actriță Maia Morgenstern le-a împărtășit prietenilor de pe instagram o întâmplare petrecută în timp ce călătorea cu metroul în București. Ce s-a întâmplat în momentul în care a început să tușească?

Actrița Maia Morgenstern, criticată dur în timpul unei călătorii cu metroul

Din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii au devenit mult mai atenți la orice simptome care pot anunța o posibilă infecție cu COVID-19.

Actrița Maia Morgenstern a provestit că, în această perioadă, încearcă să renunțe la fumat, iar organismul ei reacționează de cele mai multe ori, astfel că s-a întâmplat să se confrunte cu simptome neplăcute cum ar fi tusea puternică.

Aflată în metrou, actrița a început să tușească, lucru care i-a determinat pe ceilalți călători să reacționeze dur. Deși purta masca de protecție și a încercat să stea cât mai departe de restul persoanelor, actrița a fost criticată dur, lucru care a făcut-o să renunțe la călătorie și să se deplaseze pe jos până la destinație.

Citeste si: Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Actrița a precizat că nu le-a mai explicat oamenilor din ce motiv a început să tușească, preferând să evite orice conflict.

„Încerc să mă las de fumat. Mă rog, Încerc. Fac și eu acolo niște efortulețe, cât de cât. Și nici nu-i așa de greu.

Am și rezultate, oho: până acum m-am lăsat de nu știu câte ori. Da. Da' acuma, gata! Mă las. E complicat și sâcâitor. Și penibil uneori, chiar neplăcut: disconfort, nervozitate, transpirații reci, neputință, renunțare, sentimente de vinovăție, insomnie, tremurături... Și tuse. Tusea aia neplăcută, nesfârșită, dizgrațioasă. Tusea în vremurile acestea e ca un stigmat. Este un stigmat, o pecete, o condamnare: oamenii se uită urât la tine, se îndepărtează, se feresc de tine. Și e firesc. Pentru mine e firesc. Suntem oameni, suntem vulnerabili, suntem înspăimântați. Ne e frică: pentru noi și pentru ceilalți. Suntem bântuiți de sentimente contradictorii. Așa e, așa sunt și eu, nici mai bună, nici mai rea. Deși...în fine.(...). Vreau sa evit derapajele. Și aglomerațiile. Evit aglomerațiile.

Astăzi am plecat devreme de acasă. Am lăsat să treacă vreo două, că erau cam aglomerate. Metrouri. Despre Metrou vorbesc, eu circul preponderent cu Metroul. Cu mijloace de transport în comun, basicali(sic), că am timp să citesc, să scriu, să privesc. În fine, am apucat să mă urc într-un al treilea tren sosit, Metrou. Și, fatalitate, m-a apucat tusea, costurile colaterale ale voinței mele de a mă lăsa. Efectele nedorite ale anilor tabacici, rezistență nedorită a organismului meu obișnuit cu țigările. Tușeam, o tuse nesfârșită, penibilă, de nestăpânit.

Geaba mască, geaba distanțare, geaba încercam să mă izolez în zona burdufului. Oamenii au reacționat: m-au certat. Ce cauți printre oameni dacă tușești? Stai în casă, nu mai ieși...etc. Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic. Nu mă (mai) justific. Am coborât și mi-am continuat drumul pe jos. E vreme frumoasă. Bine, sunt obișnuită, pe mine mereu mă ceartă lumea pentru ceva: ba că sunt, ba ca nu sunt. Și dacă sunt, de ce sunt?!? Și dacă nu sunt, de ce nu sunt?!? Sunt bine, mulțumesc!”, este mesajul pe care l-a postat pe facebook actrița Maia Morgenstern. 

Maia Morgenstern în timpul unei piese de teatru
Maia Morgenstern în timpul unei piese de teatru[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Maia Morgenstern, macinata de o tristete nemarginita: “Fac prea putine lucruri pentru copiii mei”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arata PRESA MONDENA de acum 20 de ani! Vedetele se schimba, dar naravurile ba! VIDEO

Nepoata liderului suprem al Iranului îndeamnă lumea să întrerupă legăturile cu Teheranul: Spuneți-le guvernelor voastre să nu mai sprijine acest regim criminal

Cum arata PRESA MONDENA de acum 20 de ani! Vedetele se schimba, dar naravurile ba! VIDEO

Antonia a dat cărțile pe față! Care este mărul discordiei în scandalul dintre iubita lui Velea cu Mario Fresh și Lino Golden. Artista nu vrea să mai audă de cei doi: "Nu...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies