Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iun 2024, 23:19
video Foto(5)

Rebecca va izbucni în lacrimi din cauza lui Antoni, care s-a îndepărtat de ea în ultimele zile! Iar Ștefania și Cosmin vor încerca din nou să își rezolve neînțelegerile și vor lacrima în camera roșie!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente spectaculoase, întâlniri de senzație în camera roșie, idile neașteptate între concurenți din ce în ce mai dornici să își găsească perechea. După ce în ediția precedentă Ștefania și Cosmin au ajuns într-un punct critic al relației lor, în ediția de sâmbătă lucrurile se vor precipită și pentru Rebecca și Antoni, care se vor îndrepta din ce în ce mai mult de o despărțire definitivă, din cauza geloziei concurentului.

Pe de o parte, Ștefania și Cosmin vor încerca din răsputeri să își rezolve problemele în cuplu, iar pe de altă parte, Rebecca și Antoni vor ajunge tot mai aproape de despărțire.

Ștefania și Cosmin, în lacrimi amare în camera roșie

În ediția de sâmbătă, 15 iunie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Ștefania și Cosmin vor încerca din nou să discute despre noile lor neînțelegeri și să găsească o soluție de a merge mai departe împreună.

Cei doi îndrăgostiți se vor întâlni din nou în camera roșie, unde vor încerca să discute despre cele petrecute de curând.

Citește și: Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Cosmin: Ai încredere în mine!

Ștefania: Oricum chestiile dacă sunt adevărate ies la iveală până la urmă chiar dacă acum o să se susțină că ar fi adevărate!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin: Mi-e ciudă că atâta mă străduiesc să o fac fericită și chestiile astea mici nu pot să i le ofer, liniște...

Rebecca va izbucni în lacrimi din cauza lui Antoni, care s-a îndepărtat de ea în ultimele zile

Tot în ediția de sâmbătă, Rebecca și Antoni vor ajunge și ei într-o situație dificilă și se vor îndrepta spre o despărțire definitivă, în ciuda faptului că păreau foarte îndrăgostiți.

Însă întâmplările petrecute între ei în ultimele zile l-au determinat pe Antoni să adopte o atitudine distantă și rece, fapt ce a îndurerat-o profund pe Rebecca.

Citește și: Ștefania și Cosmin au venit supărați de la camera roșie: „M-am enervat pentru că mi-ai aruncat-o ca pe un reproș” Ce i-a mărturisit Ștefania iubitului său

„Nu știu dacă doare e cuvântul potrivit! Nu știu, când îl văd cum e față de mine acum...

Nu știu! Mă simt prost! Mi se pare că suntem că doi străini și nu îmi place, efectiv!”, va spune Rebecca.