Reacția neașteptată a părinților Raisei la scrisoarea polițistului: "Știe că a omorât un copil"

,
părinții Raisei

Reacția neașteptată a părinților Raisei la scrisoarea polițistului

Părinții Raisei au făcut primele declarații după ce au primit scrisoarea din partea polițistului care le-a omorât fiica pe trecerea de pietoni.


In articol:

Părinții Raisei Nicoleta, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, au avut o reacție neașteptată la scrisoarea agentului. Se pare că părinții micuței nu îi doresc răul bărbatului vinovat și îl cred că nu a vrut să provoace o asemenea tragedie.

Citeste si: Familia Raisei, fetița ucisă pe o trecere de pietoni din Capitală, refuză banii de înmormântare de la polițistul vinovat:”Noi avem nevoie de copilul nostru”

Reacția neașteptată a părinților Raisei la scrisoarea polițistului

Liliana, mama Raisei, fetița ucisă de polițist în tragicul accident, a oferit o primă reacție, după ce a primit  scrisoarea de la agentul vinovat. 

Citeste si: Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Raisa nu a fost nici acum revopsită. Motivul pentru care oamenii vin la locul accidentului

„Știam că vrea să ne trimită o scrisoare, am fost întrebată de domnul avocat. Am fost de acord, eu una nu am niciun fel de resentiment față de domnul polițist, până la urmă toți suntem oameni. În niciun caz nu a vrut să ne facă treaba asta, dar asta e situația, nu avem ce să facem. Acum trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat, înapoi nu poate să ne-o aducă nimeni. În niciun caz nu se simte minunat în postura asta, să știe că a omorât un copil.

Nu aveam niciun fel de așteptare și pot să spun că nici nu mă liniștește, nici nu mă enervează, nu am niciun fel de sentiment. Nu îi vrem răul, asta vreau să știe. Nu avem o ură față de el, atât noi, cât și cealaltă familie, a Marinei. Nu l-am iertat, dar nici nu am ce să iert, nu știu cum să explic, sunt niște sentimente ciudate care ne încearcă în perioada asta și nici noi nu știm ce ne-a lovit și ce simțim.

E destul de complicat”, a declarat mama Raisei.

De asemenea, tatăl Raisei a oferit și el o declarație, însă bărbatul a spus că nu are încă puterea să îl ierte pe deplin pe cel care i-a omorât fiica

„Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu știu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt fioros pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de polițist. Nu o merită. Să meargă că pe șantier sunt o groază de oameni care au nevoie de el”, a declarat Iulian Barbu.

Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei

Polițistul Constantin Popescu, cel care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni, a trimis o scrisoare către familia Raisei. 

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar...

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”,  a scris polițistul. 

 scrisoare părinții Raisei

Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Raisa nu a fost nici acum revopsită. Motivul pentru care oamenii vin la locul accidentului

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies