Reacția neașteptată a lui George Tănase când a aflat ce îi face Viviana Sposub iubitului ei: “Săracul Burcea…”

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 mar 2022, 13:15

Viviana Sposub si George Tanase, conversatie de senzatie in platoul Dimineata cu noi

Sursa: Captură KANAL D

George Tănase a fost uluit când a aflat ce anume îi face aproape zilnic Viviana iubitului ei, George Burcea.

Cei patru matinali Bursucu, Viviana și George și Patrizia au început în forță în această săptămâna cu emisiunea Dimineața cu noi, difuzată, de luni până vineri, de la 8 la 10, la Kanal D. În fiecare dimineață, Bursucu și George Tănase trec în revista principalele titluri ale ziarelor și obișnuiesc să facă și câteva comentarii pe marginea celor mai interesante subiecte de presă.

Reacția neașteptată a lui George Tănase când a aflat ce îi face Viviana Sposub iubitului ei: “Săracul Burcea…”

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, în timp ce Bursucu și George Tănase făceau revista presei, un subiect inedit le-a atras atenția celor doi prezentatori și anume închiderea Instagram-ului în Rusia, care ar fi afectat deja multe vedete, care aveau activitate intensă în social media și obișnuiau să posteze foarte multe poze.

George Tănase i-a spus lui Bursucu faptul că tuturor le va părea rău că s-a închis Instagramul în Rusia, deoarece există acolo multe modele incredibil de frumoase, care apăreau în ipostaze incendiare pe conturile lor de Instagram.

Printre acestea se numără Irina Shayk, care adunase nici mai mult nici mai puțîn de 17 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram, care cu siguranță va pierde foarte mulți bani pe care îi câștigă datorită acelor postări.

Pornind de la acest subiect de presă, George Tănase a întrebat-o pe Viviana dacă ea s-ar putea descurcă fără Instagram, dacă prin absurd ar pică, însă răspunsul colegei lui l-a uimit, deoarece nu se aștepta ca aceasta să nu fie afectată de o posibilă închidere a Instagramului în România.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub. Se întorc ninsorile în majoritatea regiunilor. Informare de vreme rea din partea meteorologilor

Lorenna pregătește un desert tradițional la Dimineața cu noi, 21 iulie 2022. Cum se prepară și de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti lapte de pasăre

George Tănase: Viviana, tu te-ai putea descurcă fără Instagram, dacă mâine ar pică să zicem! Nu știu, habar n-am, cum ai trăi fără!
Viviana: De cât timp mă urmărești tu pe Instagram?
George Tănase: Nu pot să spun oficial treaba asta la televizor!
Viviana: De când mă știi tu! Eu postez zilnic? Eu sunt acolo prezența? Eu de când a început emisiunea încă nu am postat! Încă n-am anunțat că sunt în emisiunea asta!
George Tănase: Păi și atunci ce faci cu toate pozele alea

de îți face Burcea zilnic, săracul că mi s-a plâns câte șapte mii cinci sute de poze?
Viviana: Asta mă întreabă și el zilnic și eu îi răspund: într-o zi voi avea copii și le voia arată <<Uite cum arată mama voastră în tinerețe, era prezentatoare la TV, uite era la Bravo, ai stil, în concurs!
George Tănase: Păi o să le arăți de când se nasc până la 18 ani, că ai optzeci și cinci de mii de poze!
Viviana: Am albume, albume! Am vreo trei hard-uri externe doar cu poze! Și din păcate pe Instagram întru destul de rar, doar atunci când e absolut necesar să postez ceva! Uite că aș putea trăi și fără social media!

Citeste si: George Tănase înnebunit după rețeta pregătită astăzi de Patrizia Paglieri, la “Dimineața cu noi”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies