George Tănase înnebunit după rețeta pregătită astăzi de Patrizia Paglieri, la “Dimineața cu noi”

Author: Oana Picerea

George Tănase a avut norocul să deguste felul preferat de mâncare, pentru că Patrizia Paglieri a pregătit o rețeta fabuloasă de somon.

Astăzi, la “Dimineața cu noi”, George Tănase a avut norocul să deguste felul preferat de mâncare, pentru că Patrizia Paglieri a pregătit o rețeta fabuloasă de somon.

Simpaticul prezentator nu a ratat momentul pentru a afla chiar de la colega sa de emisiune cum își poate găti singur acest preparat însă, în cele din urmă, a <capitulat>. 

“Aș putea spune că somonul cu migdale m-a <uns> la amigdale! Îmi place foarte mult somonul, este unul dintre puținele feluri pe care le consum, în materie de peste, și este preferatul meu. Ca să pot găti precum Patrizia, trebuie să mai aștept puțin, câțiva ani, apoi o să-mi iasă și mie...

Un lucru este cert, atunci când mi se va face poftă, vin din nou la Patrizia  J ”,  a spus George Tănase, imediat după emisiune.

Patrizia Paglieri le-a explicat pe larg colegilor săi de matinal cum să faci să nu dai greș cu un asemenea preparat.

“Am gătit un somon, în crusta de ghimbir, migdale și portocale. Ca să iasă preparatul bun, cel mai important este să gătim cu pasiune și să nu preparam peștele foarte mult, pentru că este un produs care trebuie servit fresh, nu trebuie gătit în exces”,  a concluzionat Patrizia Paglieri.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

”Dimineața de Miere” cu Adina Popovici. Rețeta de Papricaș de pui din Ardeal, la Dimineața cu noi, 30 iunie 2022

Citeste si: Patrizia Paglieri, maestrul bucătar care îți condimentează ziua, la “Dimineața cu noi”, despre adolescența rebelă, petrecută în Italia

 

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies