"Imaginați-vă că a fost sărac de mic" Cum a reacționat George Tănase când a auzit aceste cuvinte din partea colegului său, în direct, la "Dimineața cu noi"! Ce surpriză i-a pregătit de fapt Bursucu!

,
bursucu

Bursucu, fata in fata cu noul lui coleg, George Tanase, la Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Busucu, George Tănase, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri au adus astăzi în atenția publicului o prima ediție de senzație a emisiunii Dimineață cu noi!


In articol:

Prima ediție a emisiunii "Dimineața cu noi" a început astăzi în forță, la Kanal D! Cei patru matinali, Busucu, George Tănase, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri au creat o atmosfera de pomină și au adus în atenția telespectatorilor cele mai fresh subiecte, dar și cele mai îndrăgite vedete, reportaje spectaculoase, muzică de calitate și multă voie bună și optimism.

"Imaginați-va că a fost sărac de mic" Cum a reacționat George Tănase când a auzit aceste cuvinte din partea colegului său, în direct, la "Dimineața cu noi"! Ce surpriză i-a pregătit de fapt Bursucu!

Încă de la primele minute de emisie, cei patru matinali și-au făcut apariția în platou cu zâmbete, voie bună, chef de distracție, energie pozitivă și au creat o atmosfera fresh, de zile mari, alături de invitații lor. Dincolo de subiectele pregătite minuțios pentru public, Bursucu, George, Viviana și Patrizia au avut parte și de câteva surprize frumoase din partea echipei. Rând pe rând aceștia au apărut și în cele mai inedite și hazlii ipostaze de pe vremea în care erau doar niște copii și nici nu visau să ajungă pe micile ecrane și să devină celebri.

bursucu

Bursucu, surpriza de proportii pentru colegul lui, George Tanase

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La un moment dat Bursucu l-a poftit pe canapea pe colegul lui, George Tănase, pentru a dezvălui și surpriză pregătită de echipa emisiunii pentru el.

Deși inițial Bursucu a deschis subiectul cu ușoară ironie la adresa colegului, în cele din urmă totul s-a dovedit a fi de fapt o glumă bine împachetată menită să îl prezinte pe George Tănase așa cum arată el în copilărie.

Citeste si: Cine este George Tănase, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D

"Imaginați-va că a fost sărac de mic, lucrurile nu s-au schimbat nici până acum, că de aia îl roagă prietenii să aibă și el un serviciu, cum a fost Ionuț Rusu! Trăiește cu greu de pe o zi pe altă, la fel că atunci când era mic și o să vedeți că stilul vestimentar nu s-a schimbat mult! Doamnelor și domnilor, făcându-i această practic descriere superbă și ridicându-i nivelul în față fanelor care se uită în momentul asta la televizor, cu permisiunea d-voastră am să va rog să vedem câteva imagini cu domnul George Tănase!", a spus Bursucu.

bursucu

George Tanase, incantat de surpriza pregatita de Bursucu, la Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, George Tănase, cu un simt al umorului bine dezvoltat, a afișat numai zâmbete, semn că nu a fost deranjat de glumă pregătită de Bursucu și mai mult decât atât a prezentat fiecare imagine cu mult haz, intrând practic în atmosfera creată de colegul lui.

"Asta sunt! Nimic nu s-a schimbat! Asta sunt! Ceva la culoarea părului nu prinde, nu știu de ce! Pare altul!" a replicat George Tănase.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat în momentul în care George Tănase a vrut să își ceara iubita de soție: "A ieșit o super drama demnă de telenovelele turcești

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce au făcut vedetele de la “Dimineața cu noi”, imediat după prima ediție a emisiunii de la Kanal D/ Impresii la cald!

România bate orice record: facturile la utilități au cea mai mare creștere din Uniunea Europeană

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este George Tănase, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies