Cine este George Tănase, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D

Author: Amalia Georgescu

George Tănase, prezentatorul emisiunii „Dimineața cu noi” de la Kanal D

Sursa: instagram George Tănase

George Tănase intră în familia Kanal D. El este prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi”. Iată cine este, de fapt, George Tănase.

George Tănase, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi”, care va începe pe 14 martie 2022 la Kanal D, se va asigura că cei de acasă vor avea motive să zâmbească în fiecare dimineață.

Carismatic și având mereu o glumă pregătită, George Tănase va face echipă cu Viviana Sposub și Bursucu' în matinalul Kanal D „Dimineața cu noi”.

Cine este George Tanase, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi”?

George Tănase va completa echipa matinalilor de la Kanal D, astfel că începând cu data de 14 martie 2022, telespectatorii îl vor putea vedea în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 08:00.

George Tănase s-a născut în anul 1993, în Măcin, Tulcea și este unul dintre actorii de comedie din noua generație. S-a făcut remarcat și ca stand-up-er, dar și ca realizator tv. De-a lungul timpului a cochetat de mai multe ori cu televiziunea, astfel că după ce a absolvit Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Tulcea a urmat cursurile unei școli de televiziune, dornic să descopere cât mai multe lucruri despre ceea ce presupune, de fapt, un job în acest domeniu. 

George Tănase are un simț al umorului foarte bine dezvoltat și a ajuns să fie cunoscut de public atât în urma aparițiilor TV, cât și datorită filmulețelor postate pe YouTube, acolo unde parodiază personaje din lumea showbizului autohton.

Principala calitate a lui George Tănase este că reușește mai tot timpul să vadă partea amuzantă a lucrurilor care îl înconjoară, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din România.

Este urmărit de un număr mare de persoane în online, în special pe YouTube și pe instagram, acolo unde este foarte activ. 

George Tănase, parte din familia Kanal D

Începând din această primăvară, George Tănase este parte din marea familie Kanal D. Împreună cu Viviana Sposub și Bursucu', George Tănase va prezenta matinalul „Dimineața cu noi”, difuzat la Kanal D începând cu data de 14 martie 2022.

Evident, actorul de comedie este nerăbdător să își înceapă fiecare dimineață, de luni până vineri, alături de telespectatorii Kanal D, încercând să îi binedispună pe cei care îl vor urmări la TV.

„Abia aștept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem și, bineînțeles, să învățăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înțelepciune populară”, a spus George Tănase.

Citeste si: Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste!

Radu Pietreanu, mărturisiri incendiare! Cu ce vedetă celebră ar pleca pe o insulă pustie!

George Tănase, prezentatorul de la Kanal D, foarte credincios

Chiar dacă este mai tot timpul pus pe glume, când vine vorba despre credință, George Tănase este foarte serios. Întrebat fără de ce nu ar putea trăi, George Tănase a spus, într-un interviu mai vechi, că nu ar putea face absolut nimic fără Dumnezeu, motiv pentru care îl poartă mereu în suflet.

„Dumnezeu. Nimic nu aș putea face fără Dumnezeu în suflet. Nimic!”, a spus George Tănase într-un interviu mai vechi, potrivit joellemagazine.ro.

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies