Reacția Florentinei după ce Bianca a spus că s-a întâlnit cu Livian: "Tu încă mai crezi că..."

,
Livian Pop și Bianca Comănici
Livian Pop și Bianca Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Bianca Comănici a susținut că s-a întâlnit cu fostul iubit, Livian, lucru negat de acesta.


In articol:

Florentina, iubita lui Livian, a reacționat acum, ironizând-o pe câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei.

„Lasă copiii să creadă în Moș Crăciun, tu încă mai crezi că fostul tău se va schimba”, a fost mesajul Florentinei, transmis pe Instagram.

Livian a infirmat că s-a întâlnit cu fosta iubită, așa cum susține aceasta.

„Dacă vă așteptați la fel și fel de acuzații și denigrări....nu, deloc. Dacă aș vrea să povestesc ceva, mai exact despre persoana care vorbește despre mine de zile și încearcă să inducă lumii faptul că eu sunt infidel sau să îi inducă actualei mele iubite fel de fel de gânduri. Eu nu vreau să induc lumii nimic negativ, nici măcar n-am eu în cap nimic negativ despre ea. Vreau să lămuresc ce ține de mine. E o pură fantezie tot ce se întâmplă de două, trei săptămână încoace, o lună, nici nu mai știu de cât timp. Și tăcerea e un răspuns. Eu îmi văd de treaba mea și subiectele de învârt în jurul meu” , a reacționat Livian. 

Florentina mesaj
Mesajul Florentinei pe Instagram[Sursa foto: captura video Kanal D]

Bianca Comănici, atac la Nelson Mondialu

Bianca Comănici a evitat să îi răspundă tatălui lui Livian, Nelson Mondialu, atunci când acesta o ataca în timp ce era cu băiatul lui, însă, recent, a reacționat.

Ea a lansat un atac dur la Nelson Mondialu, pe care l-a numit "nebun" și despre care a spus că e obsedat de ea.

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el.

Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Livian și Florentina
Livian și Florentina[Sursa foto: captura video Kanal D]

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora lui. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal.

Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul ăsta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii ăștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect, ajunge”, a spus Bianca Comănici într-un vlog despre Nelson Mondialu.  

Citeste si: Bianca Comanici, adevarul despre acidul din buze si despre silicoane: "Nu arat ca o rata!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea, in lacrimi! Ce anume a patit vedeta si cum a incercat fiul ei, David sa o consoleze!

Prefectul Capitalei face anunţul aşteptat: Şedinţă a CMBSU pentru reluarea cursurilor în şcoli pentru toţi elevii

Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul

"Ți-e rușine cu el, uite cum arată"! Cristian Marinescu, un nou atac dur la Cristian Comănici! Urmărește Puterea dragostei marți, 24 noiembrie, de la 11:00 și 17:00 pe...

Incident la hotel! Cine au fost cei implicați! Cristina Dorobanțu a spus totul: "Aveți mare grijă!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies