TARA-N BUCATE SI “MERELE DE AUR"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Ce de minuni ascund satele romanesti in miez de toamna!

Mai ca n-ai ghici ce rasfat culinar se petrece dincolo de gardurile din lemn si clucile de coceni! Puiul si gutuile isi au locul pe aceeasi masa, daca stii cum sa le potrivesti in tuciurile incinse, la foc iute, din coceni de porumb. Vedeti ce a iesit intr-o gospodarie din Mihai Bravu, judetul Giurgiu, chiar acum, la "Tara-n Bucate".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Maria Marinescu dezvăluie cum ar trebui să fie îmbrăcată o Primă Doamnă și ce dificultăți a întâmpinat în a alege ținutele pentru Carmen Iohannis. “Are niște idei preconcepute.”