Puiul cu sofran, OSPAT REGAL! O reteta care iti va lasa gura apa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 19:00

O mancare buna se face cu rabdare dar mai ales cu suflet.

Intai de toate se aprinde focul in vatra. Doar asa bucatele, inabusite bine la foc de lemn, devin mult mai fragede, de ti se topesc in gura, si gustoase cum n-ati mai mancat pana acum.

 

Avem nevoie de  cateva bucati de carne de pui, afumatura, ceapa, varza, stafide si condimente. Dintre toate, cel mai important este sofranul.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Veronica, chemată în camera roșie de Dorobanțu. Motivul pentru care tânărul a făcut asta, dar și care a fost reacția Veronicăi. “Tu singur te bagi unde nu-ți fierbe oala.”

Dupa

aproape o jumatate de ora in care puiul sta pe foc, se pune si ultimul ingredient minune: sofranul, cel care va da si o culoare aparte mancarii.

 

Oricat de pofta vi s-ar face de la mirosurile imbietoare, lasati preparatul inca 20 de minute la foc iute.

 

Taguri: