Răzvan Lucescu, moment de sinceritate: „Am nevoie de tatăl meu” Legătura puternică despre care vorbește rar

,
mircea lucescu si razvan lucescu

Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan Lucescu 

[Sursa foto: facebook Mircea Lucescu, instagram Răzvan Lucescu ]

Răzvan Lucescu și tatăl său, Mircea Lucescu, au o relație specială. Mai are sau nu nevoie Răzvan Lucescu de aprobarea tatălui pentru a face anumite lucruri? Antrenorul a vorbit deschis despre acest subiect la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


In articol:

Pentru Răzvan Lucescu, tatăl a reprezentat întotdeauna stâlpul familiei, omul de bază și care este mereu prezent pentru a oferi un sfat, o îndrumare. Multă vreme s-a spus că Mircea Lucescu îi analiza mișcările fiului din umbră și că Răzvan Lucescu avea nevoie de aprobarea acestuia pentru a face anumite lucruri.

Care este situația în prezent?

Mai are nevoie Răzvan Lucescu de aprobarea lui Mircea Lucescu? Relația specială care există între cei doi 

În interviurile mai vechi, Răzvan Lucescu nu s-a ferit să spună că tatăl său a știut să își impună punctul de vedere în relația tată-fiu, câștigându-și astfel respectul. Dacă multă vreme Răzvan Lucescu a făcut lucruri pentru a-și impresiona părintele, Mircea Lucescu fiind un nume răsunător în fotbalul din România, dar și de peste hotare, acum, antrenorul de fotbal a recunoscut că nu mai are de multă vreme nevoie de aprobarea tatălui. Cu toate acestea, Răzvan Lucescu a mărturisit că are nevoie să îl simtă aproape, să primească sfaturi, relația dintre ei fiind una cu adevărat specială.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Răzvan Lucescu a dezvăluit un lucru pe care îl știu foarte puține persoane despre el. Antrenorul de fotbal a recunoscut că vorbește foarte puțin la telefon și că nu este adeptul conversațiilor interminabile, că îi face plăcere să stea singur și să facă lucruri simple care să îl relaxeze. Deși are o legătură aparte cu tatăl său, Răzvan Lucescu a spus că nu vorbește foarte des cu el la telefon. 

razvan lucescu si mircea lucescu legatura

Răzvan Lucescu, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Noapte de cosmar pentru Mircea Lucescu

„Nu, nu mai am și nu mai am de ceva vreme (n.r nevoie de aprobarea tatălui). Am nevoie de tatăl meu, am nevoie de prezența lui, am nevoie să îl știu preocupat de mine, de situația mea, de cum trăiesc eu.

Nu vorbim foarte des, cum nu vorbesc cu ceilalți din familie, sunt un tip mai ciudat. Îmi place să stau singur, nu îmi place să vorbesc mult la telefon, îmi găsesc relaxarea și plăcerile în lucruri absolut normale și care pot părea simple pentru cei din afară. În a citi ceva, în a sta în fața televizorului, în a vedea meciuri atunci când vreau să mă relaxez puțin. Îmi e foarte greu să vorbesc la telefon și atunci evit. Vremea trece și acum, la telefon când vorbim, numai despre probleme vorbim, mai multe problemele vârstei ei (n.r mamei) și asta mă cam doare.”, a spus Răzvan Lucescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Mircea Lucescu: "Mi-era dor de fotbal, nu mai puteam sta deoparte"VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

A murit Mircea Pascu, fost presedinte FRF! Avea 85 de ani

Acuzat de Nicușor Dan, prefectul Capitalei răspunde: Sugerăm domnului primar general să găsească şi alte mijloace de comunicare directă, inclusiv telefonic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lucescu il critica pe Piturca! Afla ce cuvinte grele i-a aruncat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies