Razi cu lacrimi. Un primar, BATUT MAR de un sot gelos dupa ce edilul i-a facut ochi dulci nevestei barbatului

O fi el cel mai cuceritor primar din Romania, dar candideaza cu succes si la titlul de cel mai batut. Edilul din Ghindaresti a patit-o din nou.

Deranjat de faptul ca i-ar fi facut avansuri sotiei sale, un consatean i-a dat o lectie, s-o tina minte cat o trai! Un sat intreg fierbe dupa ultimele zvonuri care il au in prim-plan pe cel considerat „cel mai cuceritor primar din Romania”! Nici bine nu i-au trecut vanataile de la ultima bataie, ca edilul ar fi facut altele, tot din amor. Miza cea mare ar fi fost nevasta altuia!

Primarul, insurat si cu doi copii acasa, ar fi poftit la nevasta altuia. De aici, pana la un duel in vazul satenilor, a mai fost un pas - n-o spune doar gura lumii, ci si plangerea de la politie, depusa de edil impotriva rivalului. Dintre toate localnicele, numai una nu suspina: cea care l-a bagat in bucluc.

Se pare ca primarul n-a rezistat ispitei nici macar dupa bataia pe care a primit-o anul trecut, de la un politist din sat. Pe atunci, Julieta lui era, de fapt, tot a altuia. Primarul ne-a spus ca e plecat din comuna, cu treaba. Localnicii spun, in schimb, c-ar purta inca semnele ispravii si de aceea se piteste. A fost de acord sa ne spuna prin telefon cat de pacatoasa e gura lumii de fapt. Ramane de vazut daca acest episod va fi si ultimul al telenovelei din Ghindaresti.

##VIDEO123065##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate