Razboinicii Stefan si Alex au facut o concurenta de la “Roata Norocului” sa joace cum vor ei! Iata ce s-a intamplat in emisiune!

In editia de astazi a show-ului concurs “Roata Norocului”, difuzata astazi, la ora 20:00, la Kanal D, Stefan Floroaica si Alex Nedelcu, fosti concurenti in Echipa Razboinicilor de la “Exatlon”, vin sa isi incerce norocul in platoul emisiunii, in beneficiul unui caz social.

Dornici de a castiga cat mai multe premii pentru aceasta familie aflata in dificultate, cei doi sportivi fac tot posibilul pentru a deslusi misterele de pe puzzle. Intr-una din runde, o concurenta a fost nevoita sa indeplineasca o pedeaspa aspra din partea prezentatorilor emisiunii.
“Sari coarda de 30 de ori cu cizmele pline de rumegus!”, suna proba lansata de Bursucu.
Si pentru a face proba si mai dificila, Alex si Stefan i-au umplut pana la refuz cizmele fetei cu rumegus si au invartit coarda, in timp ce concurenta executa pedeapsa.

Cum s-a descurcat aceasta si ce premii au castigat concurentii veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate