"Războinica" Bianca Drăgușanu, mărturisiri inedite despre scandalul în care a fost implicată recent! "Pot să mă apăr dacă sunt atacată"

,
bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, adevarul despre incidentul in care a fost implicata recent

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații oficiale despre incidentul petrecut recent, în care a fost implicată.


In articol:

Bianca Drăgușanu a devenit un personaj controversat în showbiz-ul din România în ultimii ani, datorită numeroaselor ei apariții în presă cu diverse subiecte atât pe plan profesional, cât și în viață personală. Toate aparițiile sale publice sunt intens comentate și dezbătute mai ales pe rețelele de socializare dar și în cadrul publicațiilor și site-urilor mondene.

"Războinica" Bianca Drăgușanu, mărturisiri inedite despre scandalul în care a fost implicată recent

Invitată în platoul Teo Show, Bianca Drăgușanu a venit să povestească detalii uluitoare despre ceea ce s-a întâmplat de fapt la petrecerea burlacilor, organizată în cinstea lui Florin Salam și totodată să precizeze ce anume este adevărat din tot ceea ce s-a scris în presă despre acest subiect. Vedeta a mărturisit faptul că este indignată de unele informații care au fost vehiculate în presă după acel incident. Aceasta a declarat că nu este o persoană care susține violența și că multe lucruri care s-au scris despre comportamentul ei nu sunt reale.

bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, in plstoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce aliment nu are voie să consume Bianca Drăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

"Era o petrecere despre care nu vreau să vorbesc, nu am multe de spus. Niște personaje cu caracter îndoilenic, activități dubioase(...) Ce să zic? Am zis "Bună seară" și cam atât. Au plecat. S-au scris și lucruri adevărate și mai puțin adevărate. M-am obișnuit. Eu nu spun, doamne ferește, că presă minte. Toată viața mea s-au scris lucruri și adevărate și mai puțîn adevărate. Nu că m-am săturat, m-am obișnuit. Presă nu minte, dar condimentează, că să fie mai spumos. Ar fi penibil din partea mea să vin aici să mă laud că am fost peste unii în casă.

Presa nu minte, dar eu nu sunt un om agresiv. Eu sunt împotriva a așa ceva, totodată pot să mă apăr dacă sunt atacată.", a spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat:”Aștept scuze”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ce aliment nu are voie să consume Bianca Drăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

Procesul care bate și cele mai tari bancuri: Un indian s-a judecat 22 de ani cu căile ferate pentru 25 de cenți

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV! Suma uriașă cheltuită de Gabi Bădălău de ziua Biancai Drăgușanu. Cum a împăcat-o fostul iubit pe frumoasa vedetă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies