Ce aliment nu are voie să consume Bianca Drăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

,
Ce aliment nu are voie să consume Bianca Dăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

Ce aliment nu are voie să consume Bianca Dăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

Bianca Drăgușanu suferă de o boală care nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Astfel, vedeta trebuie să fie foarte atentă la mâncărurile pe care le consumă și nu are voie să mănânce niciodată un anumit aliment.


In articol:

Bianca Drăgușanu este bine cunoscută în showbiz-ul românesc pentru relațiile controversate cu diferiți bărbați din România, dar puțină lume știe ce probleme de sănătate are vedeta. Blondina a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani cu o boală cruntă, o boală care îi dă mari bătăi de cap, mai ales în ceea ce privește alimentația.

Ce nu are voie Bianca Drăgușanu să mănânce niciodată? 

Ce aliment nu are voie să mănânce Bianca Drăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu a fost diagnosticată cu diabet și are interzis de la medic să consume zahăr.  

Vedeta a dezvăluit că nici dacă vrea nu poate consuma alimente care conțin acest ingredient, căci starea ei de sănătate s-ar putea agrava și i-ar putea fi foarte rău.

Să elimine zahărul din alimentație nu este chiar atât de greu pentru vedetă, căci are foarte mare grijă de aspectul său fizic, iar alimentația este pe primul plan. Bianca are grijă să aibă o alimentație echilibrată nu doar pentru a ține boala sub control, ci și pentru a se menține în formă.

Bianca Drăgușanu este întotdeauna o apariție greu de trecut cu vederea și de fiecare dată întoarce toate privirile asupra ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, jefuită într-un restaurant. Ce i-au luat hoții

Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat”Să vă fie rușine! Aștept scuze”

”Am stat și m-am gândit că ar trebui să împărtășesc cu voi câteva dintre sentimentele cu care am rămas după petrecerea extraordinară pe care am avut-o alături de oamenii care mă iubesc și ar trebui să va spun câteva întâmplări haioase, de exemplu, ieri și alaltăieri, am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe la număr și care m-au făcut fericită, na, prietenii mă cunoscut și mă întreabă cam ce

Ce aliment nu are voie să consume Bianca Dăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

Ce aliment nu are voie să consume Bianca Dăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

îmi doresc de ziua mea și îmi aduc ce îmi doresc de ziua mea...Am primit flori, am primit bijuteri, am primit parfumuri, iar de la niște persoane care s-au aciuat la petrecerea de ziua mea, am primit niște cadouri impresionante de care vreau să vă povestesc...Voiam să vă povestesc despre cadourile pe care le-am primit de la aceste persoane care au venit indirect la ziua mea, neinvitate personal. Trei, patru cadouri pe care n-am să le uit niciodată în viața mea, dar de care voiam să vorbesc neapărat cu voi...Deschid cadourile, bine, două, trei dintre ele, băi, în pungă găsesc săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic...Am un mesaj pentru personajele pe care le-am indentificat ”Aș vrea să le înapoiez, să vă...și vă dau și hârtie igenică. Să vă fie rușine!”,  a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, ofuscată de cadourile primite de ziua ei. 

Citeste si: EXCLUSIV! Suma uriașă cheltuită de Gabi Bădălău de ziua Biancai Drăgușanu. Cum a împăcat-o fostul iubit pe frumoasa vedetă

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat:”Aștept scuze”

Vladimir Putin vorbește despre un posibil act de 'sabotaj' în cazul avarierii gazoductului Nord Stream

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bianca Drăgușanu, jefuită într-un restaurant. Ce i-au luat hoții

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies