Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat:”Aștept scuze”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2022, 01:45

Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat:”Aștept scuze”

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu a reacționat dur după ce a deschis cadourile primite de ziua sa de naștere. Vedeta, nemulțumită de unul dintre daruri, a răbufnit pe internet și a adresat cuvinte jignitoare invitatului care i-a adus un cadou deloc pe gustul ei.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani. Vedeta a sărbătorit așa cum se cuvine și a avut alături oamenii dragi din viața ei. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Capitală. Momentul adevărului a venit când a început să deschidă cadourile primite, blondina și-a ieșit din minți când a văzut ce a primit de la un invitat.

Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat”Să vă fie rușine! Aștept scuze”

Petrecerea a fost una de pomină, Bianca Drăgușanu și-a unduit formele pe ritmuri de manele, responsabil de atmosferă a fost Tzancă Uraganu. Gabi Bădălău a făcut așa cu și-a dorit diva și l-a invitat pe artist să cânte la petrecere.

După câteva zile de la petrecere, Bianca a deschis cadourile și s-a enervat la culme când a văzut ce dar i-a făcut unul dintre invitați.

Cadoul primit a făcut-o pe vedetă să lanseze un atac nemilos la adresa persoanei responsabile de darul neinspirat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Bianca Drăgușanu i-a transmis persoanei vinovate că așteaptă scuze, asta dacă nu vrea să-i facă publică indentitatea.

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a fotografiat goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri. Imaginea a făcut senzație pe internet de Valentine's Day

Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu după vestea că bunul ei prieten Călin Doboș s-a stins din viață: ”Nu exista cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta”

”Am stat și m-am gândit că ar trebui să împărtășesc cu voi câteva dintre sentimentele cu care am rămas după petrecerea extraordinară pe care am avut-o alături de oamenii care mă iubesc și ar trebui să va spun câteva întâmplări haioase, de exemplu, ieri și alaltăieri, am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe la număr și care m-au făcut fericită, na, prietenii mă cunoscut și mă întreabă cam ce îmi doresc de ziua mea și îmi aduc ce îmi doresc de ziua mea...Am

primit flori, am primit bijuteri, am primit parfumuri, iar de la niște persoane care s-au aciuat la petrecerea de ziua mea, am primit niște cadouri impresionante de care vreau să vă povestesc...Voiam să vă povestesc despre cadourile pe care le-am primit de la aceste persoane care au venit indirect la ziua mea, neinvitate personal. Trei, patru cadouri pe care n-am să le uit niciodată în viața mea, dar de care voiam să vorbesc neapărat cu voi...Deschid cadourile, bine, două, trei dintre ele, băi, în pungă găsesc săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic...Am un mesaj pentru personajele pe care le-am indentificat ”Aș vrea să le înapoiez, să vă...și vă dau și hârtie igenică. Să vă fie rușine!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, ofuscată de cadourile primite de ziua ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și-a injectat din nou buzele după ce și-a topit acidul: "Aici sunt vânătă!"

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies