Război între doi foști concurenți de la Survivor România: „Vorbești în continuare mult și prost. Tot după faimă te zbați...” De la ce a pornit totul?

,
Concurenți Survivor România, sezonul I
Concurenți Survivor România, sezonul I[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu s-au înțeles în sezonul I al emisiunii Survivor România, iar războiul dintre ei continuă și după terminarea competiției. Doi foști concurenți de la Survivor România, replici acide pe instagram.


In articol:

Sezonul cu numărul II al emisiunii Survivor România 2021 nu este lipsit de conflicte puternice, la fel cum s-a întâmplat și în sezonul I al emisiunii, atunci când concurenții au ajuns să se certe din diferite motive.

Acum, conflictul dintre doi foști concurenți s-a reaprins. Care este motivul?

Andrei Ciobanu și Ghiță Balmus, replici acide. Ce se întâmplă între cei doi foști concurenți de la Survivor România?

Andrei Ciobanu și Ghiță Balmus, cei doi foști concurenți de la Survivor România, nu s-au înțeles nici în cadrul emisiunii, nici după terminarea acesteia, astfel că acum, cei doi s-au atacat din nou reciproc prin intermediul rețelelor de socializare. Andrei Ciobanu a revăzut scenele din sezonul I al emisiunii Survivor România și a postat imaginile pe instagram, făcând mai multe comentarii, lucru care pare să-l fi deranjat pe Ghiță Balmus. Acesta din urmă a ținut să îi reamintească lui Andrei Ciobanu că sezonul I al emisiunii s-a încheiat acum ceva timp și că show-ul de televizune a ajuns la sezonul II, iar el nu mai este în cadrul competiției, astfel că postările sale nu mai sunt justificate.

Citeste si: Ghita Balmus, aniversare alaturi de prieteni! Iata ce fosti colegi de la "Survivor Romania" i-au fost aproape la petrecere!

„Am să fiu scurt și la subiect! Dragă, Andrei Ciobanu, care încă trăiești în bula din Dominicană și vorbești în continuare mult și prost și tot după faimă te zbați s-o prinzi, în fiecare zi...Am să-ți zic doar atât. Vezi că a început sezonul II și tu nu mai faci parte din el.

Postările tale nu au rost de atenția mea pentru că toți am câștigat unul împotriva celuilalt, însă am să zic dar atât. Cum te-am bătut eu pe tine, alții nu au mai făcut-o cu un alt concurent. Ieși din bula Survivor România că emisiunea este un reality show, iar pentru traducere apasă tasta ”1”.

P.S se vede cât de apreciat ai fost de toți concurenții (să nu zic colegii) din emisiune că ai rămas prieten cu toți, a de citi ironia.

Mai multe nu are rost să zic pentru că mi-e că o să am iar dreptate și m-am săturat să te am pe cap 4 luni din viață. Pace frate și trezește-te la realitate!”, a scris Ghiță Balmus, fostul concurent de la Survivor România, pe contul personal de instagram.

Mesajul postat de Ghiță Balmus pe instagram
Mesajul postat de Ghiță Balmus pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ghita, fostul concurent de la "Survivor Romania", schimbare radicala de look! Iata cum arata Faimosul acum!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ghita, fostul concurent de la "Survivor Romania", aparitie inedita pe terenul de baschet! Iata cum arata Faimosul pe vremea cand inca facea sport de performanta!

Tot mai multe rateuri în campania de vaccinare: Sute de persoane înscrise la un centru nu se pot vaccina din cauză că nu sunt medici

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Mesajul lui Ghiță pentru Elena de la "Survivor România". Ce i-a transmis de ziua ei?

Mărturisirea făcută de Ghiță după eliminarea de la "Survivor România". Nu s-a ferit să o recunoască: "4 luni mai târziu..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies