Ghita Balmus, primele reactii dupa Finala "Survivor Romania"! Iata ce mesaj i-a transmis Elenei, imediat dupa ce aceasta a castigat marele trofeu al competitiei!

Author: D.I.
Actualizat: 01 iun 2020, 15:36
Foto(7)

Ghita Balmus si-a depasit limitele si a luptat in echipa Faimosilor pentru a castiga titlul de "Survivor Romania".

Ghita Balmus a fost unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania".

Ghita Balmus, in varsta de 27 de ani, este unul dintre Faimosii “Survivor Romania”. Si-a petrecut copilaria la Arad, apoi s-a mutat in Cluj, unde a practicat baschet la Universitatea Cluj.

Drumul sportivului l-a adus pana in Capitala, unde a jucat pentru “Steaua Bucuresti”, experienta pe care o considera definitiva in formarea lui ca persoana si sportiv.

In prezent, Ghita Balmus activeaza la Agronomia Bucuresti.

Cea de-a doua ocupatie a acestuia este cea de preparator fizic la echipa si antrenor la grupa de fete, pentru categoria de joc 3 la 3, o noua proba olimpica. Ghita Balmus spune despre participarea lui la “Survivor Romania” ca aceasta competitive ii va testa limitele. Mizand in lupta pe punctele forte precum spiritul de echipa si background-ul sportiv.

Ghiță Balmuș și-a depășit limitele și a luptat în echipa Faimoșilor pentru a câștiga titlul de "Survivor România".

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Citeste si: Elena Ionescu, declaratii incendiare dupa ce a castigat ''Survivor Romania'': ''Pentru mine este un Survivor''

Experiența "Survivor România" îi determină pe concurenți să își descopere punctele tari și punctele slabe, iar mulți dintre cei care au părăsit competiția au mărturisit că au plecat acasă complet schimbați.
Acesta este și cazul lui Ghiță. Timpul petrecut departe de familie, condițiile de stres și epuizarea fizică sunt detaliile care l-au făcut pe Ghiță să își schimbe complet viziunea asupra vieții.

Citeste si: Iancu Sterp, primele declaratii dupa ce Elena Ionescu a castigat ''Survivor Romania'': ''Pe oamenii adevarati...''

La scurt timp, dupa Marea Finala "Survivor Romania", Ghita a transmis pe contul lui de socializare un mesaj de multumire catre intreaga echipa de productie a emisiunii, catre prezentatorul Dan Cruceru, dar catre marea castigatoare, Elena Ionescu, cea alaturi de care a trait multe momente tensionate si dificile in cadrul concursului. Insa de aceasta data, Ghita a lasat orice resentiment deoparte si i-a transmis acesteia felicitari:

Asiana Peng a fost eliminata din competitia

"...și uite ca totul a luat sfârșit iar acuma ne putem relua activitățile noastre de zi cu zi. In primul rând vreau sa multumesc producție @acunmedyaglobal pentru aceasta oportunitate de a face parte din acest reality-show si întregului staff pentru ca ne’au suportat și in aceasta situație (Covid-19) au avut grija ca noi sa rămânem in siguranța. Dar nu in ultimul rând vreau sa’i multumesc domnului Dan Cruceru pentru ca a fost alături de noi necondiționat. A fost alături de noi in orice situație, moment sau stare. A încercat mereu sa ne arate ca totul va fi bine, zâmbind chiar dacă toate cele îl dureau si era la fel de slabit ca noi. A încercat sa fie mereu imparțial și sa arate un respect mare fata de toată lumea din jurul lui. Un om care pe mine, personal m’a ajutat enorm sa conștientizez foarte multe lucruri după aceasta experiența deoarece el a trăit acolo cu noi dar vedea ce se întâmpla și acasa ...așa ca sunt onorat și fericit ca am colaborat la același proiect! YOU ROCK #daddycool. Si nu in cele din urma sa’i dam Cezarului ce este al lui... Felicitari celor 4 finaliști, însă ție Elena pentru desemnarea titlului Survivor România 2020!", a scris Ghita pe contul lui de socializare.