"Rătăciţi în Panama"

Şi-a făcut bagajele şi a plecat în cea mai tare aventură a acestui an.

Andrei Gheorghe, prezentatorul super-show-ului "Rătăciţi în Panama" de la Kanal D, a plecat în această dimineaţă spre arhipelagul Bocas del Toro. Acolo, 18 concurenţi se vor lupta pentru supravieţuire, dar şi pentru marele premiu de 50 de mii de euro. Peste 250 de oameni vor lucra alături de Andrei Gheorghe pentru că, din septembrie, să fiţi martori la cea mai spectaculoasă producţie TV văzută vreodată în România.

Este abia patru dimineaţă, dar în aeroportul Otopeni e forfotă mare. Printre zborurile obişnuite se află unul extrem de special. E cel care îl va duce pe Andrei Gheorghe în mijlocul Americii Centrale, în Panama.

Concurenţii nu vor avea deloc o viaţă uşoară, mai ales că la fiecare sfârşit de săptămâna unul dintre ei va trebui să părăsească paradisul din Panama. Iar Andrei Gheorghe îi asigură de acest lucru.

"Rătăciţi în Panama" este cea mai scumpă producţie de televiziune din istoria României. Cu un buget de două milioane de euro şi o echipă de producţie de peste 250 de oameni, show-ul care va începe în septembrie la Kanal D va cuprinde 60 de episoade, iar finala va fi în direct din Bucureşti. 18 oameni, dintre care mai multe vedete, se vor lupta între ei şi cu ei, pentru a-şi depăşi limitele, dar mai ales pentru a pune mâna pe marele premiu, de 50 de mii euro.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate