Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Bran! Ucigașul celor doi soți, Nicu și Alexandra, ar fi cineva din familie. Bărbatul ar fi recurs la acest gest din cauza unui conflict banal

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 ian 2023, 11:50

Bărbatul ar fi recurs la acest gest din cauza unui conflict banal

Sursa: Facebook Nicu Pepene

Nicu Pepene și soția lui, Alexandra, au fost uciși cu sânge rece în propria lor casă din Bran. Amândoi au fost găsiți zăcând într-o baltă de sânge de către cumnata lor.

Nicu Pepene și soția lui, Alexandra, au fost uciși cu brutalitate în propria lor casă. Victimele au fost găsite cu capetele zdrobite, zăcând într-o baltă de sânge, de către cumnata lor.

Cine ar putea fi ucigașul celor doi soți din Bran 

Cei doi soți doar ce se căsătoriseră în august 2022 și aveau multe planuri de viitor împreună.

În urma dublei crime care a avut loc, s-a deschis dosar penal de moarte suspectă. Presupusul criminal este un văr de-ai pompierului, cu care nu se înțelegea din cauza unei neînțelegeri ce ținea de un gard. 

Citește și: Motivul pentru care cei doi soți din Bran au fost uciși în propria lor casă. Cadavrele au fost găsite de cumnata lor

Nicu era pompier SMURD iar Alexandra era asistentă și avea grijă de copiii cu cancer.

Cei doi soți au fost descoperiți morți în casă de către cumnata lor, după ce colegii de muncă ai bărbatului s-au îngrijorat că acesta nu a mai ajuns la muncă. 

„Victimele sunt un pompier de la SMURD Moeciu și soția acestuia, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Ambii aveau în jur de 38 ani și în august 2022 făcuseră nuntă.

Cei doi soți au fost găsiți cu capete zdobite”, arată  ASUM.

Autoritățile au aflat de la părinți că ucigașul ar putea fi vărul lui Nicu Pepene, cu care nu se înțelegea de ceva timp din cauza unui gard. 

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, a declarat mama lui Nicu Pepene.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă”, a mărturisit tatăl bărbatului.

Citește și: Cine este principalul suspect în cazul dublei crime din Bran. Alexandra şi Nicu ar fi fost omorâți cu toporul

Fratele pompierului SMURD a confirmat, de asemenea, că între Nicu și vărul lui exista un conflict de ceva timp. 

„Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul”, a spus fratele victimei. 

Criminalul ar fi un văr de-ai lui Nicu

Deși nimeni nu a auzit nimic, suspiciunile au fost îndreptate către un văr de-ai pompierului, al cărui motiv pentru această crimă ar fi fost un gard pe care ar fi vrut să-l mute puțin mai departe.

„A avut altercaţii cu vecinul, acu' ceva timp, avea proces deschis cu el. Pe streaşina casei, hotarul. S-au discutat, dar de bătut niciodată”, a declarat Ligia Pepene, cumnata celor doi soți.

„Aseară l-a sunat pe băiatul meu cel mare şi zice: Băi, Florine, tu ai ceva cu mine? Eşti duşman?”, a mai spus mama lui Nicu. 

Vărul lui Nicu a fost scos din casă încătușat, asta după ce polițiștii au stat în fața casei așteptând mandat de intrare și după ce au negociat cu el, în timp ce era ascuns în podul casei și îi amenința cu un cuțit.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili firul exact al ultimelor clipe din viața celor doi soți. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!