Cine sunt cei doi soți care au murit într-o dublă crimă la Bran! Amândoi au fost găsiți morți în casă, cu capetele zdrobite

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 ian 2023, 13:20

Amândoi au fost găsiți morți în casă, cu capetele zdrobite

Sursa: newsbv.ro - colaj Kanal D

Un bărbat și o femeie, de curând căsătoriți, au fost găsiți morți în casă, în comuna Bran din Brașov. Polițiștii de la fața locului au întocmit dosar penal de moarte suspectă.

Doi soți au fost implicați într-o

dublă crimă în satul Șimon, comuna Bran, unde un pompier de la SMURD Moeciu și soția lui, cu care se căsătorise recent, au fost găsiți morți în casă. Printre primii suspecți de comitere a crimei se află fratele bărbatului. Cadavrele victimelor au fost descoperite de către tatăl pompierului. 

Cine sunt cei doi soți care au murit într-o dublă crimă la Bran

Cele două cadavre găsite în

casă aparțin unui pompier de la SMURD Moeciu și soția acestuia, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Amândoi aveau în jur de 38 de ani și se căsătoriseră de curând, în șuna august a anului 2022. 

Victimele au fost găsite decedate și cu capetele zdrobite, relatează  ASUM, după ce ar fi fost lovite cu toporul. 

Citește și: Compostarea cadavrelor umane a fost aprobată. Rudele defunctului pot înlocui clasica înmormântare cu această variantă

Reprezentanți ai Parchetului și Poliția Stațiunii Bran continuă să facă cercetări la fața locului pentru a stabili exact cauzele morții și circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Cine este tânărul care s-a izbit puternic de un sens giratoriu în Sebeș 

Duminică seara, un tânăr în vârstă de doar 21 de ani a decedat, după ce mașina în care se afla s-a izbit cu toată puterea de un sens giratoriu din oraș. Accidentul a avut loc în Sebeș, iar autoturismul pe care îl conducea  avea numere provizorii de înmatriculare. 

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe băiat, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a încetat din viață. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator. Pe numele său, Alex a murit după ce a intrat cu mașina lui, marca Volkswagen, într-un sens giratoriu din Sebeș. 

„Ați fost îngerii noștri păzitori și așa veți rămâne”. Cei doi soți uciși în dubla crimă de la Bran au fost conduși astăzi pe ultimul drum

Citește și: Cum va fi înmormântată Maria, fata de 14 ani care a fost ucisă la colindat. Autoritățile se vor ocupa de tot

Momentul impactului violent a fost surprins pe camerele de supraveghere, unde se poate observa că mașina condusă de tânărul în vârstă de doar 21 de ani a intrat cu o viteză extrem de mare în sensul giratoriu, unde s-a izbit de bordură, a lovit un stâlp de iluminat și s-a răsturnat. Autoturismul a fost făcut praf în urma impactului violent. 

Alexandru Fofeldea a rămas încarcerat în mașină după accident, astfel că a fost scos inconștient și în stop cardio-respirator din mașină. Tânărul avea 21 de ani, era din municipiul Sebeș și ar fi studiat la Liceul Tehnologic din Sebeș.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.