Motivul pentru care cei doi soți din Bran au fost uciși în propria lor casă. Cadavrele au fost găsite de cumnata lor

Author: Lavinia Medrea

Cadavrele au fost găsite de cumnata lor

Sursa: Facebook Nicu Pepene

O asistentă care avea grijă de copiii bolnavi de cancer și soțul ei, pompier, au fost uciși cu un topor și lăsați să zacă într-o baltă de sânge. Conflictul ar fi pornit de la o ceartă pentru pământ în familie.

Cumnata soților a fost cea care le-a găsit trupurile neînsuflețite în casă, după ce colegii de la ISU s-au îngrijorat fiindcă bărbatul nu a ajuns la muncă. 

Motivul pentru care cei doi soți din Bran au fost uciși

Nicu şi Alexandra s-au căsătorit în luna august a anului 2022 și aveau o viață de trăit împreună.

Bărbatul avea 38 de ani și era pompier, iar femeia avea 32 de ani și era asistentă pe secţia de Oncologie a Spitalului de Pediatrie din Braşov.

Ieri noapte, în casa lor din comuna Bran, o persoană a intrat înarmată cu un topor și i-a ucis. Cei doi soți au fost lăsați să zacă într-o baltă de sânge iar criminalul a aruncat arma dublei crime în spatele casei şi a dispărut.

Cumnata victimelor a descoperit trupurile neînsuflețite după ce colegii de serviciu ai lui Nicu s-au îngrijorat deoarece colegul lor nu a mai ajuns la muncă. 

Citește și: Descoperirea macabră făcută de poliție, în casa unui bărbat, nelocuită de aproape 20 de ani: „Este foarte trist”

„Îl sună pe fiul meu un coleg şi zice: Cristi, nu răspunde Nicu la telefon.

Trebuia să mă schimbe. Nicu nu răspunde, nu răspunde. Zice: Tati, du-te repede la Nicu că e târziu, să se ducă la serviciu. Ia vezi ce este. Şi a strigat la nora mea. Şi zice: Sunt morţi în casă”, a povestit Elena Pepene, mama lui Nicu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Criminalul ar fi un văr de-ai lui Nicu

Deși nimeni nu a auzit nimic, suspiciunile au fost îndreptate către un văr de-ai pompierului, al cărui motiv pentru această crimă ar fi fost un gard pe care ar fi vrut să-l mute puțin mai departe.

„A avut altercaţii cu vecinul, acu' ceva timp, avea proces deschis cu el. Pe streaşina casei, hotarul. S-au discutat, dar de bătut niciodată”, a declarat Ligia Pepene, cumnata celor doi soți.

Citește și: Cine este principalul suspect în cazul dublei crime din Bran. Alexandra şi Nicu ar fi fost omorâți cu toporul

„Aseară l-a sunat pe băiatul meu cel mare şi zice: Băi, Florine, tu ai ceva cu mine? Eşti duşman?”, a mai spus mama lui Nicu. 

Vărul lui Nicu a fost scos din casă încătușat, asta după ce polițiștii au stat în fața casei așteptând mandat de intrare și după ce au negociat cu el, în timp ce era ascuns în podul casei și îi

amenința cu un cuțit.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili firul exact al ultimelor clipe din viața celor doi soți. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!