Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Adriana și Alexandru și-au spus adio! Aflați ce se va întâmpla miercuri, într-o ediție incendiară, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2021, 21:24
Foto(4)

Despărțire neastepta în casa Puterea dragostei! Adriana și Alexandru s-au despărțit deși abia formaseră un cuplu!

În duminică această în cea mai recentă Gala Puterea dragostei, marcată de multe tensiuni și certuri, trei concurenți au părăsit casă iubirii.

Mădălin a fost cel eliminat din competiție, după ce a fost nominalizat spre eliminare, Simona a decis să se retragă din emisiune după certurile iscate în casă, iar Iacob a fost nevoit să plece acasă pentru o săptămâna pentru a-i fi alături tatălui sau, care este grav bolnav.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Telespectatorii fideli ai emisiunii Puterea dragostei care nu pot urmări producția preferată din fața televizoarelor, pot urmări noile ediții și Live Video Online pe kanald.ro,

accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Adriana și Alexandru și-au spus adio!

Săptămâna aceasta a debutat în aceeași atmosfera tensionată în casa Puterea dragostei, în ciuda faptului că în ediția de marți a intrat în emisiune un nou concurent, care a făcut furori pritre fete. Carismaticul tânăr a invitat-o pe Naba la dans.

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare. Urmărește o ediție incendiară luni, 13 decembrie, de la ora 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

În ediția de miercuri, în casa Puterea dragostei vor continuă vechile dispute între unii dintre concurenți. Naba va iscă o adevărată furtună în casa iubirii, după ce îl va săruta pe obraz pe Codruț.

Pe de altă parte, Adriana și Alexandru dezvăluie tuturor faptul că s-au despărțit, în ciuda faptului că în Gala de sâmbătă au fost desemnați cuplul favorit al lunii în casă Puterea dragostei.

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Și tot în ediția de miercuri, Codruț va exploda, după o ceartă cu băieții și va părăși platoul pentru a se calmă. Nu pierdeți o nouă ediție incendiară Puterea dragostei, miercuri, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Momente palpitante în Gala Puterea dragostei! Trei concurenți au părăsit emisiunea! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj a dezvăluit Cutia Pandorei!

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies