Ramona Gabor, din Dubai, direct în România. Cum arată viața de lux a vedetei, după 12 ani petrecuți pe tărâmul milionarilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iul 2023, 13:25

Viața din Dubai pe care Ramona Gabor și-a creat-o este una luxoasă

Sursa: Facebook

Ramona Gabor a adorat mereu luxul, iar Dubaiul i-a asigurat tot ceea ce și-a dorit. Aceasta a reușit să pună pe picioare o afacere profitabilă, care îi permite să facă tot ceea ce vrea, exact așa cum a sperat mereu. Cu toate acestea, niciodată nu a uitat de unde a plecat și revine cu drag în locul copilăriei.

Ramona Gabor a revenit în România, într-o scurtă vizită de doar câteva zile.

De când s-a mutat în Dubai, aceasta nu revine prea des pe plaiurile natale, dar, atunci când o face, preferă să meargă la Bacău, unde se află familia ei și unde se poate reconecta cu ceea ce a trăit în copilărie. 

Monica Gabor, în vizită în România, direct din Dubai

Monica Gabor s-a întors în România pentru câteva zile și, înainte de a pleca la Bacău, a venit în platoul emisiunii ”Teo Show”, unde a vorbit despre viața pe care o duce în Dubai, extrem de diferită față de cea din România.

„Nu e complicat. Depinde dacă vrei să ți-o complici, dacă vrei să fie dramatică sau nu (n.r. viața)(...) Vin foarte rar în România, dar am fost anul trecut, în vară, dar mă duc în Bacău, stau cu familia. Mă simt atât de bine acolo, e viața privată, sunt valorile cu care am crescut.

Citește și: Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Ce cadou i-a făcut fostul ei soț, Irinel Columbeanu

Le echilibrez (viața din România și viața din Dubai) și nu este ușor să echilibrezi lumile acestea. În schimb, sunt norocoasă. Mi-am construit o viață care să îmi permită să călătoresc aproape lunar. Îmi place să mă duc în Elveția, îmi place să mă duc în Bali, sunt conectată cu ambele lumi”, a povestit aceasta.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Ramona Gabor crede, în continuare, în iubire

Ramona Gabor este convinsă că iubirea adevărată există, fiind de părere că, alături de persoana potrivită, se pot simți, oricând, fluturii, la fel ca în adolescentă. Cu toate acestea, femeia de afaceri susține maturitatea emoțională și este convinsă că, întotdeauna, trebuie să fie găsit un echilibru între inimă și minte.

„Acum, cred într-o dragoste...

mai cred în fluturași. Cred că există situații, nu neapărat dragoste romantică, pasională, dar poate să existe un excitement (n.r. entuziasm), care vine deodată în viață și, atunci, da, experimentezi fluturașii. Cred în fluturași, în dragoste, întotdeauna. Cred că e cel mai frumos să iubești și să fii iubit”,  a mai povestit aceasta.

Viața din Dubai pe care Ramona Gabor și-a creat-o este una luxoasă, exact așa cum ea și-a dorit. Aceasta se bucură de afacerea pe care o are și de tot ceea ce banii pe care îi face îi aduc.

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

Citește și: Ramona Gabor a dat lovitura! Cum s-a umplut de bani în Dubai

„Îmi place să mă duc și la magazinele unde am parfumurile, să verific. Mă ocup de foarte multe lucruri care sunt în spate. Îmi place să am control. Nu știu dacă e firesc. Câteodată, mi-ar plăcea să renunț la controlul acesta, să am încredere în ceilalți oameni, că pot face munca cum trebuie”, a mai spus Ramona Gabor.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!