Ramona Gabor a dat lovitura! Cum s-a umplut de bani în Dubai

,
Ramona Gabor
Ramona Gabor[Sursa foto: Facebook/Ramona Gabor]

Ramona Gabor, sora mai celebrei Monica Gabor, fostă Columbeanu, a dat lovitura în Dubai.


In articol:

Ramona Gabor a creat o linie de parfumuri de lux, care merge foarte bine în Dubai.

La 31 de ani, Ramona Gabor și-a făcut un nume în domeniul modei și al parfumurilor. Parfumurile se comercializează la un preț destul de piperat, 150 de euro unul, însă merg foarte bine.

Ramona Gabor s-a gândit inițial să lanseze un parfum cu numele mamei sale, dar succesul a adus-o acum la 10 parfumuri create, cu esențe orientale.

”Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum  vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.

Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona Gabor
Ramona Gabor a dobândit succesul financiar în Dubai[Sursa foto: Facebook/Ramona Gabor]

Ramona Gabor recunoaște că a avut probleme financiare

 Ramona Gabor recunoaște că a avut probleme financiare la începuturile ei în Dubai.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce

îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar. 

Însă, din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a mai declarat Ramona Gabor.

Citeste si: Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

 

Citește-ne pe
Citește și:

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

VIDEO Florin Cîțu UIMEȘTE, după ce a înghețat salariile, pensiile și a refuzat majorarea alocațiilor: 'Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi'

Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

Cu ce se ocupa Monica Gabor cu adevarat în America

Dupa cinci ani in care nu a mai aparut la TV, Ramona Gabor a ajuns in exclusivitate la "Teo Show"! Aceasta a povestit cum a petrecut Pastele la Bacau, alaturi de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies