Raluca si Walter Zenga au devenit parinti pentru a treia oara?

Imagini incendiare de la o sedinta foto recenta a blondei care i-a cucerit definitiv inima celebrului antrenor de fotbal.

A venit in Romania din tara unde  bogatia este la ea acasa, mancarurile au un gust unic, iar nisipurile fine si soarele arzator fac viata un paradis. Desi este mamica, Raluca Zenga arata ca la 20 de ani. Imbracata ca o adolescenta, cu parul vopsit in trei culori, vedeta  ar trece usor drept o adolescenta rebela..

Nici tatuajele nu-i lipsesc si, fiecare in parte, inseamna ceva special pentru ea. Ni le-a aratat pentru prima data. Dar cine sa fie bebelusul din imagini? Al treilea copil. Inca nu a venit si al treilea copil, insa vedeta vrea sa le imparta secretele ei de mamica si altora: "Este vorba de dieta si de o vizita la dentist. In cartea mea vom explica de ce este important ca mamica sa faca o vizita la dentist inainte sa conceapa".

Intr-o lume in care auzim despre tot mai multe divorturi, Raluca si Walter Zenga au aflat secretul unei casnicii fericite: „ne-am facut verighete noi in Dubai pe care  scrie <<10 ani de iubire>> si initalele noastre. ”

##VIDEO140501##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate