Raluca si Simina, tatuaje uluitoare pentru iubitii lor! Iata in ce zona sensibila au ales sa se tatueze de dragul celor de care sunt indragostite! Cum au reactionat ceilalti concurenti din casa "Puterea dragostei"!

Author: Daniela Iliuta

Raluca si Simina au recurs la un gest neasteptat pentru iubitii lor.

Fetele si baietii din casa "Puterea dragostei" au inceput editia de astazi in spirit de gluma. Acestia au aflat din surse sigure ca Raluca si Simina au recurs recent la un gest neasteptat pentru iubitii lor. Cele doua concurente au ales sa isi tatueze denumirea emisiunii in engleza "Power of love" alaturi de initiala iubitului.

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!


In vreme ce Raluca si Simina pareau extrem de incantate de gestul facut, ceilalti concurenti au lansat cateva aluzii rautacioase.
Bogdan Mocanu a fost cel mai acid dintre toti, fiind contrariat de faptul ca Simina si-a facut un tatuaj pentru Alex desi au o relatie de doar cateva zile. Nici Simina insa nu s-a lasat mai prejos si a ripostat imediat, incercand sa isi sustina alegerea sa.

Citeste si: Cum arata Bogdan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", in urma cu cativa ani! Iata cum obisnuia sa se fotografieze si ce masina conducea atunci!

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies