Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce document-bombă a depus cântărețul în instanță!

,
Raluca Pastramă și Pepe
Raluca Pastramă și Pepe

Noi dezvăluiri zguduitoare apar în divorțul anului, cel dintre Raluca Pastramă și Pepe.


In articol:

Pepe a depus în instanță un document în care reclamă că soția l-ar fi înșelat.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt barbat pe nume... din... în Poiana Brașov în complexul.... și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens.

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearca să găsească știri mondene”, se arată într-o declarație a lui Pepe, citată de Spynews.ro.

Pepe se arată convins în continuare că Raluca Pastramă a comis un adulter.

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de instagram a domnului... și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit ca fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 pâna în data de O8.11.2O2O, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.10.2020 m-am îndreptat catre stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant cand m-a vazut, fiind agitată. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate.

Aceasta a devenit și mai agitată, iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoană pe nume..., a raspuns sec da. de la munte.

La auzul acestor vorbe nu știam ce sa cred, eu cunoșteam că programul său era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitand explicații în acest sens întrucat REZULTĂ ÎN MOD VADIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTĂ ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LĂSÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!",  mai arată Pepe în documentul depus la instanță.

Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Neagă că a bătut-o pe Raluca!

Pepe a confirmat discuția aprinsă cu Raluca Pastramă, însă neagă că ar fi bătut-o.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2020 a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și.... cu care deja filtrează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei(...)

Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea", a mai susținut cântărețul.

Citeste si: Filmul bătăii pe care Pepe i-a ''aplicat-o'' fostei soții. Ar fi fost trei reprize de lovituri, de față cu fetițele cuplului

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Filmul bătăii pe care Pepe i-a ''aplicat-o'' fostei soții. Ar fi fost trei reprize de lovituri, de față cu fetițele cuplului

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Șoc în divorțul anului: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă! "I-a dat în plină stradă"

Prima imagine cu Raluca Pastrama dupa ce i-a cerut divortul lui Pepe!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies