Filmul bătăii pe care Pepe i-a ''aplicat-o'' fostei soții. Ar fi fost trei reprize de lovituri, de față cu fetițele cuplului

,
Raluca Pastramă și Pepe
Raluca Pastramă și Pepe[Sursa foto: Click.ro]

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă nu pare unul amiabil, iar ultimele informații vin să confirme acest lucru.


In articol:

Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă, în plină stradă, iar la scenele respective ar fi asistat și fetițele cuplului.

În urmă cu câteva zile Raluca Pastramă și-a dus fetițele la tenis, la baza Dinamo, informează Cancan.ro. Pepe ar fi sunat-o să o întrebe unde este, ea i-ar fi spus, iar el ar fi mers la fața locului.

Sursele citate de publicația respectivă susțin că discuția a fost una aprinsă, Pepe s-ar fi enervat și ar fi avut loc trei reprize de lovituri, de față cu fetele. 

Pepe și-ar fi ieșit din minți și ar fi strâns-o pe Raluca de gât, lăsându-i urme. Ulterior ar fi smucit mâna Ralucăi și ar fi lovit-o de mașină, cu forța. A treia oară Pepe ar mai fi lovit-o pe Raluca cu podul palmei peste față, pentru a nu-i lăsa urme. Scenele ar fi avut loc în timp ce fiicele celor doi se aflau pe teren, alături de antrenorul lor de tenis.

După scenele violente, Pepe s-ar fi urcat în mașină și ar fi demarat în trombă.

Raluca și Pepe
Raluca și Pepe în perioada în care formau un cuplu

Ce spunea Pepe despre divorț

Pepe a confirmat, recent, că va divorța de Raluca Pastramă, dar artistul susținea că separarea se va face amiabil, la notar, fără să urmeze un proces.

"Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, scria Pepe pe contul lui.

După scena violentă dintre cei doi, se pare că Raluca și-ar fi contactat avocații și ar dori să ceară custodie exclusivă a celor două fete.

Citeste si: Prima imagine cu Raluca Pastrama dupa ce i-a cerut divortul lui Pepe!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Șoc în divorțul anului: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă! "I-a dat în plină stradă"

LOVITURĂ cruntă pentru români! O nouă TAXĂ va apărea în țara noastră

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Prima imagine cu Raluca Pastrama dupa ce i-a cerut divortul lui Pepe!

Ce a dezvăluit Raluca Patramă despre fidelitatea lui Pepe. Dialog neașteptat între cei doi: "Nu, n-am încredere în el! M-ai dresat!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies