Soc la "Puterea dragostei"! Raluca Munte i-a declarat dragostea unui fost concurent din sezonul 1! Despre cine este vorba

Raluca Munte a avut in sezonul 1 al reality-show-ului "Puterea dragostei" relatii cu doi baieti din casa: Adrian si Ricardo.


In articol:

Ei bine, acum Raluca Munte i-a declarat dragostea lui Alex Bobicioiu, si el concurent la "Puterea dragostei" sezonul 1.

"Te iubesc. Tu nu ma iubesti, Bobicioiule?", l-a intrebat Raluca Munte pe Alex, raspunsul acestuia venind prompt: "Ba da".

Scena s-a petrecut la botezul lui Dominic, baietelul Siminei si al lui Alex Zanoaga.

Raluca Munte a avut in primul sezon "Puterea dragostei" o relatie tumultuoasa cu Adrian, plina de certuri si impacari. In cele din urma au pus capat relatiei, iar Adrian s-a cuplat cu Larisa, cu care este si acum impreuna.

Raluca Munte i-a declarat dragostea unui fost concurent

De partea cealalta, Raluca Munte s-a cuplat cu Ricardo. Cei doi s-au despartit, surprinzator, dupa o excursie petrecuta impreuna in Grecia, iar Ricardo a marturisit ca a fost si el surprins si ca nu stia de ce Raluca a ales sa puna capat relatiei.

In cele din urma Ricardo avea sa afle motivul. Raluca Munte se intorsese la fostul ei iubit, Origen, de care, intre timp, s-a despartit.

Ricardo are si acum o relatie foarte frumoasa cu Deea, fosta concurenta la "Puterea dragostei", dupa ce a mai fost in sezonul 2 cu Manuela.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate