Raluca Dumitru, declarații incredibile înainte de plecarea la Survivor România 2021. Faimoasa a dezvăluit că: ”Mi-e frică de mor de...”

,
Raluca Dumitru Survivor România 2021
Raluca Dumitru, de ce se teme la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Raluca Dumitru a făcut declarații uimitare înainte de plecarea la Survivor România 2021. Frumoasa brunetă a dezvăluit de ce îi va fi cel mai frică în competiție.


In articol:

Raluca Dumitru a fost condusă la aeroport de bunul său prieten, Răzvan Botezatu care, mai glumeț de fel i-a luat și un interviu frumoasei brunete. Raluca a pornit în aventura vieții ei și se numără printre noile concurente care au intrat în competiția Survivor România 2021.

Raluca Dumitru, dezvăluiri uimitoare înainte de plecarea la Survivor România 2021

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Raluca Dumitru a dezvăluit că s-a pregătit și fizic, și psihic pentru traseele pe care va concura la Survivor România 2021.

Raluca Dumitru Survivor România 2021
Raluca Dumitru la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

”Nu am dormit azi-noapte, mi-e cam foame acum... Dar nu mi-e frică de nimeni, sunt pregătită să aduc trofeul acasă. Nu știu dacă o să aibă loc în bagaj, e plin. Vii tu după mine să îl iei! Mi-e puțin frică când mă gândesc că o să dorm acolo, în junglă.”, a declarat Raluca.

Frumoasa brunetă a dezvăluit înainte de plecarea în dominicană care este frica ei cea mai mare și de ce se teme în această competiție.

”Mi-e frică de mor de șoareci, de șerpi...

Cu mâncarea mai fac față, o să fiu irascibilă, o să fac ca toate ielele, dar o să mă obișnuiesc, sigur, și înfometată... Ideea e că mi-e cam frică să dorm, intru în sacul ăla cu totul, mă închid complet să fiu sigură că nu îmi intră nimic acolo”, a spus Raluca Dumitru la plecarea spre Republica Dominicană.

Raluca Dumitru Survivor România 2021
Raluca Dumitru, declarații inainte de plecarea la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Ralucăi Dumitru, prima reacție după ce a văzut-o la Survivor România 2021. A dezvăluit cum se va înțelege Faimoasa cu Zanni: „Ea nu suportă să...”

Prietenul Ralucăi Dumitru a dezvăluit

că s-a antrenat serios pentru Survivor România 2021.

”Ea făcea, oricum, sport din greu. E adevărat, mai mult pilates, dar a mărit intensitatea. Apoi, de alergat prin parcuri, zi de zi. Și, în ultima vreme și-a exersat și preciza, a început să facă jocuri în genul celor de la Survivor România, nu vrea să se facă de râs. În –plus, a ținut o dietă cât se poate de strictă, mai mânca doar o dată pe zi, voia să se asigure că se obișnuiește cu foamea de acolo și că suferă cât mai puțin. 

Dar, vă spun, când îi va fi foame.... nu se va mai juca”, a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro 

Raluca Dumitru este cea mai nouă concurentă de la Survivor România 2021, ea s-a alăturat echipei Faimoșilor.

Citeste si: Cine este Raluca Dumitru, noua concurenta care a intrat in competitia Survivor Romania 2021

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mama Ralucăi Dumitru, prima reacție după ce a văzut-o la Survivor România 2021. A dezvăluit cum se va înțelege Faimoasa cu Zanni: „Ea nu suportă să...”

Ludovic Orban îndulcește eșecul amar de la București și bifează o victorie importantă în 'fieful brătienilor'

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Războinicii au câștigat jocul de recompensă, la ștafetă! Aproape 3 milioane de telespectatori cu ochii pe cele două echipe, aseară, la Kanal D

Raluca Dumitru

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies