Mama Ralucăi Dumitru, prima reacție după ce a văzut-o la Survivor România 2021. A dezvăluit cum se va înțelege Faimoasa cu Zanni: „Ea nu suportă să...”

,
Angelica Dumitru, mama Ralucăi Dumitru de la Survivor România 2021
Angelica Dumitru, mama Ralucăi Dumitru de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începând din această săptămână, Raluca Dumitru completează echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021 și este hotărâtă să le demonstreze tuturor că poate face față oricărei situații. Ce dezvăluiri a făcut mama vedetei despre ea?


In articol:

Raluca Dumitru a intrat în competiția Survivor România 2021 având în minte un singur gând: să se impună pe traseu și să aducă puncte pentru echipa Faimoșilor. Ce a spus mama Faimoasei după ce a văzut-o pentru prima oară pe traseul din Republica Dominicană? A dezvăluit totul despre personalitatea vedetei.

Mama Ralucăi Dumitru, dezvăluiri despre Faimoasa de la Survivor România 2021

Angelica Dumitru, mama Faimoasei Raluca Dumitru, a venit în platoul emisiunii Teo Show și a spus totul despre fiica ei. Este cea mai mare susținătoare a Faimoasei de la Survivor România 2021 și a dezvăluit că este convinsă că Raluca va face față competiției și se va descurca de minune pe traseele din Republica Dominicană. 

Zanni este un concurent controversat la Survivor România 2021 și nu de puține ori a intrat în conflict cu fetele din echipă. Întrebată ce părere are despre el, mama Ralucăi Dumitru a fost sinceră și a spus tot ce crede despre Faimos. Angelica Dumitru este de părere că dacă vor exista conflicte între Raluca și Zanni, cu siguranță Faimoasa nu se va abține de la comentarii și îl va pune la punct, dezvăluind că este o persoană puternică și care nu acceptă să fie jignită.

„Nu suportă ca cineva să o jignească, să îi vorbească urât, pentru că nici ea nu vorbește, dar acolo te provoacă...(...). La un moment dat cedezi pentru că nu poți ca cineva să îți aducă injurii și tu să taci ca lemnul, ca fierul, să nu zici nimic. Nu ai cum. Ești om și ești din carne, nu ești din piatră. Mi-a fost frică să nu o jignească (n.r

Zanni), dar am văzut că Zanni este un copil bun și sufletist și fiind situația lui, mie chiar îmi e milă de el pentru că nu a avut o vorbă caldă, o îmbrățișare, toți sunt niște copii buni. Ea nu suportă să o jignească, mai ales nefiind ceva adevărat. Nu ar pleca din competiție, orice ar zice cineva din echipă ar răspunde și ea.”, a spus Angelica Dumitru, mama Ralucăi Dumitru de la Survivor România 2021.

Citeste si: S-a aflat! Ele sunt două dintre concurentele care vor intra în competiția Survivor România 2021

Mama Ralucăi Dumitru crede că Faimoasa se va integra repede în echipă și că lipsa hranei nu va reprezenta o problemă pentru ea.

Citeste si: Jador si Zanni, replici taioase la adresa Irishei si a Ralucai Dumitru dupa ce au pierdut Jocul de Recompensa:"Cand v-am vazut cu silicoane, cu buze, am zis gata!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Războinicii au câștigat jocul de recompensă, la ștafetă! Aproape 3 milioane de telespectatori cu ochii pe cele două echipe, aseară, la Kanal D

Klaus Iohannis îl SOMEAZĂ pe Sorin Cîmpeanu să țină cont de observațiile societății civile în legea privind tezele de doctorat plagiate

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Are coronavirus! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a făcut anunțul de pe patul de spital: „A venit momentul să trec și eu prin acest COVID...”

Mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Jador: „Sâmbăta asta...” Ce se va întâmpla cu Faimosul de la Survivor România 2021?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies