Raluca Dumitru se va alătura celorlalte opt concurente de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dupa plecarea Nicoletei Nuca din competitie.

Raluca Dumitru este cea mai noua concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” 2021. Cu un caracter puternic si incredere in sine, Raluca va face cu siguranta fata noilor provocari pe care le va intampina in cadrul show-ului de fashion.

Frumoasa vedeta este obisnuita sa apara in lumina reflectoarelor, deoarece in trecut a prezentat o emisiune matinala si relativ recent a mai participat in cadrul competitiei “Survivor Romania”, in calitate de concurenta in echipa Faimosilor, unde a demonstrat multe abilitati sportive.

Citeste si: Raluca Badulescu a plecat din platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu am ce sa caut aici!" Raluca Dumitru este de vina!

CV Raluca Dumitru. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Raluca Dumitru a declarat ca este pasionata de fashion si stil si adora sa poarte haine de calitate, care o avantajeaza si ii evidentiaza silueta. Vedeta a acceptat participarea in cadrul competitiei <Bravo, ai stil! Celebrities> drept o noua mare provocare si se simte destul de pregatita pentru a realiza cele mai potrivite tinute in concurs, pentru a-i impresiona pe cei trei jurati, dar si pe telespectatori.

Date Biografice Raluca Dumitru

Vârstă: 34 de ani

Înălțime: 1,70 metri

Greutate: 50 kilograme

Raluca Dumitru are de gand sa faca de la inceput o impresie buna si sa fie remarcata in cadrul competitiei de moda "Bravo, ai stil! Celebritiies", unde va avea de infruntat nume la fel de cunoscute din showbiz-ul autohton, care deja au reusit sa incante publicul cu aparitiile lor.

“Pentru mine <Bravo, ai stil!> este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala <Bravo, ai stil! Celebrities>. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a spus Raluca Dumitru. 

Citeste si: Raluca Dumitru, mărturisiri emoționante despre căsătorie. Faimoasa se gândește să facă pasul cel mare după Survivor România

Citeste si: O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”