Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt ''Bravo, ai stil!'', a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei

Author: Diana Tilă
Actualizat: 22 sep 2023, 12:43

După o competiție plină de stil și creativitate, Alexandra Dumitru a reușit să se impună si sa castige cel de-al optulea sezon al competitiei stilistice televizate “Bravo, ai stil!”.

Cu o o evolutie impresionantă, Alexandra a câștigat premiul urias în valoare de 100.000 de lei, atrăgând atenția tuturor cu  energia ei si stilul nconfundabil.

Citește și: Alexandra este marea câștigătoare a emisiunii „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8! Primele imagini

Câștigătoarea sezonului opt ''Bravo, ai stil!'' a intrat în posesia premiului

De la câștigarea competiției, Alexandra s-a aflat într-o adevărată vâltoare de activități și proiecte.

" A fost o perioadă incărcată pentru mine, am muncit mult;  și a fost o perioada plină de dor. Obișnuită  să-mi petrec zilele aici,  la filmări, mi-a lipsit atmosfera de la Kanal D”,  a spus Alexandra.

În ceea ce privește premiul de 100.000 de lei, in posesia căruia a intrat, Alexandra a dezvăluit ca are planuri mari.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"O să investesc acești bani în afacerile mele  și este un lucru foarte bun pentru că doar investind putem să ne dezvoltăm,  să creștem”,  a adăugat aceasta.

Citește și: Câştigătoarea celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” este Alexandra

Alexandra a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” de public, întrunind 61,3% din voturile exprimate prin SMS.  Confruntarea finală a fost între Alexandra și Maria, aceasta din urmă obținând un procent de 38,7%.

“Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil ”, declara Alexandra, în momentul finalei, fiind copleșită de emoții.

 

“Bravo, ai stil!” este unicul show de fashion din România care și-a răsfățat publicul cu spectacolul strălucitor al frumuseții, dar și cu cel al evoluției reale a fiecăreia dintre concurente. Membrii juriului, Raluca Bădulescu, Maurica Munteanu și Alexandru Abagiu s-au aflat în permanență alături de aceste tinere ambițioase şi talentate, devenind pentru ele adevărați mentori pe tot parcursul competiției. Odata cu sezonul al optulea al show-ului s-a scris încă o pagină plină de intensitate a unui produs media  cu totul special, care a generat comunități uriașe de fani, a creat generații de influenceri și vedete în

industria de entertainment din România și, mai presus de orice, a adus strălucirea catwalk-ului în casele milioanelor de români.

 

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.