Câştigătoarea celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” este Alexandra

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 aug 2023, 08:18

Cel de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen de la Kanal D, prezentat de Ilinca Vandici, a ajuns la final, iar marea câștigătoare a serii este Alexandra.

Cu un parcurs impresionant, charismatică și evoluând vizibil de la o ediție la alta, tânăra a convins publicu l că merită coroana mult râvnită.

Câştigătoarea celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” este Alexandra

Alexandra a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon de public, întrunind 61,3% din voturile exprimate prin SMS.  Confruntarea finală a fost între Alexandra și Maria, aceasta din urmă obținând un procent de 38,7%.

Citește și: Alexandra este marea câștigătoare a emisiunii „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8! Primele imagini

“Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil ”, a declarat Alexandra copleșită de emoții.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Finalistele celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, Iris, Maria, Alexandra Andreea și Jasmine, au strălucit în fața juraților și a publicului și au făcut totul pentru a-și convinge susținătorii că merită marele premiu de 100.000 de lei, însă doar una dintre ele a cucerit publicul.

Citește și: Cine sunt primele trei concurente eliminate din marea finală „Bravo, ai stil”

“Bravo, ai stil!” este unicul show de fashion din România care și-a răsfățat publicul cu spectacolul strălucitor al frumuseții, dar și cu cel al evoluției reale a fiecăreia dintre concurente. Membrii juriului, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu s-au aflat în permanență alături de aceste tinere ambițioase şi talentate, devenind pentru ele adevărați mentori pe tot parcursul competiției.

S-a scris încă o pagină plină de intensitate a unui show cu totul special, care a generat comunități uriașe de fani, a creat generații de influenceri și vedete în industria de entertainment din România

și, mai presus de orice, a adus strălucirea catwalk-ului în casele milioanelor de români.