Raluca Dumitru, mărturisiri emoționante despre căsătorie. Faimoasa se gândește să facă pasul cel mare după Survivor România

Author: Ana Dinu
Raluca Dumitru, despre casatorie
Sursa: Instagram

Raluca Dumitru, fosta concurentă de la Survivor România, și-a deschis sufletul și a vorbit despre familie și copii.

Raluca Dumitru a fost o prezență remarcabilă la Survivor România, deși parcursul ei nu a fost unul extrem de lung. Însă, a reușit să cucerească publicul într-un timp foarte scurt. La aproape două luni de când competiția din Dominicană s-a terminat, Raluca Dumitru a făcut dezvăluiri emoționante despre căsătorie.

Raluca Dumitru, mărturisiri emoționante despre căsătorie. Faimoasa se gândește să facă pasul cel mare după Survivor România

Raluca Dumitru este o personalitate extrem de îndrăgită pe rețelele de socializare, un plus enorm i l-a adus participarea în competiția Survivor din Republica Dominicană, care a propulsat-o pe brunetă direct în inimile publicului care a urmărit cu interes show-ul fenomen.

Cum vedetei îi place să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face și este foarte transparentă față de ei, aceasta a decis să organizeze pe Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Astfel, internauții au avut ocazia să-i pună faimoasei orice întrebare.

Citeste si: Motivul pentru care Raluca Dumitru nu s-a întors în România. Faimoasa de la Survivor a rămas în Republica Dominicană. De ce a luat această decizie?

Unul dintre urmăritori a întrebat-o pe frumoasa brunetă dacă se gândește la căsătorie, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

"Cred în taina căsătoriei și îmi doresc și copii, cred că majoritatea femeilor își doresc. Atunci când vrea Dumnezeu se întâmplă la toata lumea.  Nu sunt măritată!", a declarat Raluca Dumitru.

De asemenea, curiozitățile nu s-au oprit aici, un alt urmăritor a întrebat-o pe Raluca cu ce concurenți de la Survivor mai ține legătura acum, după terminarea competiției.

// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021 // CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

"Aproape cu toată lumea, nu în fiecare zi, la o saptămână, la două, la trei...Ne  scriem pe Instagram, ne comentăm la Story-uri...Mă înțeleg bine cu toată lumea din competiție", a mai declarat aceasta. 

Raluca a reușit să mențină o relație de prietenie cu toți concurenții din echipa Faimoșilor pe perioada competiției, și a încercat să stea departe de conflicte. Acum, după experiența Survivor România, bruneta are gânduri serioase să-și întemeieze o familie, ba chiar își dorește și copii. Experiența din Republica Dominicană i-a deschis ochii vedetei în ceea ce privește viitorul ei.

Citeste si: Irisha, "profesoara" de stil pentru Jean de la Craiova! "Arati bine, dar unele imbunatatiri niciodata nu strica!"