Raluca Dumitru, mărturisiri emoționante despre căsătorie. Faimoasa se gândește să facă pasul cel mare după Survivor România

Autor: Ana Dinu
Raluca Dumitru, despre casatorie
Sursa: Instagram

Raluca Dumitru, fosta concurentă de la Survivor România, și-a deschis sufletul și a vorbit despre familie și copii.

Raluca Dumitru a fost o prezență remarcabilă la Survivor România, deși parcursul ei nu a fost unul extrem de lung. Însă, a reușit să cucerească publicul într-un timp foarte scurt. La aproape două luni de când competiția din Dominicană s-a terminat, Raluca Dumitru a făcut dezvăluiri emoționante despre căsătorie.

Raluca Dumitru, mărturisiri emoționante despre căsătorie. Faimoasa se gândește să facă pasul cel mare după Survivor România

Raluca Dumitru este o personalitate extrem de îndrăgită pe rețelele de socializare, un plus enorm i l-a adus participarea în competiția Survivor din Republica Dominicană, care a propulsat-o pe brunetă direct în inimile publicului care a urmărit cu interes show-ul fenomen.

Cum vedetei îi place să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face și este foarte transparentă față de ei, aceasta a decis să organizeze pe Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Astfel, internauții au avut ocazia să-i pună faimoasei orice întrebare.

Citeste si: Motivul pentru care Raluca Dumitru nu s-a întors în România. Faimoasa de la Survivor a rămas în Republica Dominicană. De ce a luat această decizie?

Unul dintre urmăritori a întrebat-o pe frumoasa brunetă dacă se gândește la căsătorie, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cred în taina căsătoriei și îmi doresc și copii, cred că majoritatea femeilor își doresc. Atunci când vrea Dumnezeu se întâmplă la toata lumea.  Nu sunt măritată!", a declarat Raluca Dumitru.

De asemenea, curiozitățile nu s-au oprit aici, un alt urmăritor a întrebat-o pe Raluca cu ce concurenți de la Survivor mai ține legătura acum, după terminarea competiției.

"Aproape cu toată lumea, nu în fiecare zi, la o saptămână, la două, la trei...Ne  scriem pe Instagram, ne comentăm la Story-uri...Mă înțeleg bine cu toată lumea din competiție", a mai declarat aceasta. 

Raluca a reușit să mențină o relație de prietenie cu toți concurenții din echipa Faimoșilor pe perioada competiției, și a încercat să stea departe de conflicte.

Acum, după experiența Survivor România, bruneta are gânduri serioase să-și întemeieze o familie, ba chiar își dorește și copii. Experiența din Republica Dominicană i-a deschis ochii vedetei în ceea ce privește viitorul ei.

Citeste si: Irisha, "profesoara" de stil pentru Jean de la Craiova! "Arati bine, dar unele imbunatatiri niciodata nu strica!"

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!