Raluca Dumitru spune TOTUL! Ce face Elena Marin atunci cand nu se afla in fata camerelor de luat vederi: "Unde e bunatatea? Ea cauta oameni pe care sa-i..."

,
Raluca Dumitru o face praf pe Elena Marin
Raluca Dumitru despre Elena Marin: "L-a facut psihic pe Zanni"

Raluca Dumitru nu a mai rezistat si a rabufnit atunci cand a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Elena Marin la Survivor Romania 2021.


In articol:

Raluca Dumitru a tinut sa precizeze ca Elena Marin nu este prietena cu ea, ci sunt doar cunostinte avand in vedere ca au activat in acelasi trust de televiziune, insa niciodata nu s-a pus problema de prietenie.

Cu toate acestea, Raluca a incercat la Survivor Romania 2021 sa se apropie de Elena avand in vedere ca se cunosteau si pentru faptul ca o vedea mereu stinghera stand singura pe plaja.

Raluca Dumitru, dezvaluiri despre relatia cu Elena Marin la Survivor Romania 2021

Citeste si: Raluca Dumitru da de pamant cu Irisha! Ce intelelegere au avut cele doua la intrarea in competitia Survivor Romania 2021 si ce ar fi facut Irisha cand a ajuns in camp

Raluca Dumitru și Elena Marin de la Survivor România 2021
Raluca Dumitru și Elena Marin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca a declarat ca mereu o chema pe Elena sa stea langa focul de tabara in camp, insa ea prefera a mearga pe plaja si sa priveasca apusul. Ce a deranjat-o cel mai tare pe Faimoasa la Elena Marin a fost faptul ca a observat ca se victmizeaza mult prea mult avand in vedere ca ea ar porni atacul si ca in fata camerelor se schimba total la testimoniale. 

Elena mereu vorbea de bunătate și scotea în evidență jignirile pe care i le aducea Zanni, dar când doi bărbați erau împotriva mea (n.r-

Culiță și Ștefan) și mă luau peste picior, ea râdea. A trecut și ea prin asta. Unde e bunătatea?. Cât am fost eu în competiție nu a jignit-o nimeni, nu a bruscat-o nimeni. Ea mereu căuta conflicte cu Zanni. El mi-a spus că Elena l-a făcut psihic, de aia a început acele discuții cu ea. Ea caută oameni pe care să îi atace, să pice ea victimă. Ea știa că eu nu o să tac, că sunt vulcanică, mă enervez foarte repede. 

Raluca Dumitru, dezvaluiri despre Elena Marin la Survivor Romania 2021
Ce crede Raluca Dumitru despre Elena Marin la Survivor Romania 2021

Nu pot să spun că suntem prietene. E foarte mult spus prietenă. Nu ieșeam cu ea la sucuri. Să știi că eu îmi aleg greu prietenii, nu sunt prietenoasă, simt oamenii. Am prieteni de 15 ani. La mine nu se leagă așa repede. Eu nu am încredere în oameni, în general fiecare om are interesul lui. Dacă nu vine totul de la sine... 

Ei (n.r- Elenei) îi plăcea să stea singură, să vadă apusul, pe plajă. Vedeam că îi este greu, s-a chinuit, este femeie. Noi o chemam mereu, inclusiv Zanni, Sebi, Cosmin, mereu o chemam în jurul focului, când ne jucam.

Raluca Dumitru: "Elena își dorea să pară acea femeie care luptă pentru dreptate, dar eu vedeam o răutate" 

Citeste si: Stefan Ciuculescu a izbucnit in lacrimi in direct! Ce dezvaluire a facut despre Elena Marin: "Nu ma asteptam niciodata din partea ei sa spuna acest lucru!"

Nu știu cum s-a întâmplat, ea s-a dus la Zanni și i-a spus că noi suntem conflictuale. Care e interesul ei până la urmă? L-am întrebat pe Zanni dacă pot să mă duc să îi spun Elenei și i-am spus ce am auzit. Ea încerca să scoată în evidență că eu sunt bătăușă, conflictuală, pentru că îi povestisem cum eram în copilărie. În fața camerei, Elena își dorea să pară acea femeie care luptă pentru dreptate, dar eu vedeam o răutate. De fiecare dată când cineva îi spune ceva în fața camerelor, Elena începe să plângă să se victimizeze. Lungește cuvintele, insistă pe ce ai spus tu, chiar dacă și ea în spatele camerelor te-a atacat sau ți-a vorbit urât”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Raluca Dumitru da de pamant cu Irisha! Ce intelelegere au avut cele doua la intrarea in competitia Survivor Romania 2021 si ce ar fi facut Irisha cand a ajuns in camp

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Stefan Ciuculescu a izbucnit in lacrimi in direct! Ce dezvaluire a facut despre Elena Marin: "Nu ma asteptam niciodata din partea ei sa spuna acest lucru!"

Raluca Dumitru, încolțită din toate părțile! Ruxi reacționează și o arată cu degetul pe Viviana Sposub: "A fost o împunsătură josnică!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies