Raluca a dat cartile pe fata! Isi doreste sau nu ca Ricardo sa revina in casa "Puterea dragostei"? Iata ce marturisiri uluitoare a facut despre o posibila relatie intre ei!

Dupa despartirea tumultoasa de Adrian, Raluca a gasit puterea sa se adune si sa isi doreasca din nou sa isi caute marea iubire.

Despartirea de Adrian a insemnat pentru Raluca, un cumul de momente triste si apasatoare care nu au facut decat sa o faca si mai puternica si sa isi doreasca din nou sa caute marea dragoste. 

Desi s-a speculat de ceva vreme in casa "Puterea dragostei" ca Raluca isi doreste ca Ricardo sa revina cat mai curand in cadrul emisiunii, aceasta nu a recunoscut acest lucru continuand sa sufere in tacere dupa relatie cu Adrian, pentru a nu provoca o  furtuna in sufletul fostului ei iubit.

 

 

Pe de alta parte, Ricardo a recunoscut public pe contul lui de socializare ca isi doreste sa se intoarca in casa "Puterea dragostei" pentru nimeni alta decat Raluca, pe care a realizat ca o place cu adevarat si alaturi de care va incerca sa construiasca o relatie serioasa de dragoste.

"Viata iti ofera sansa sa intalnesti o persoana din nou si sa incepi ceva frumos!", a scris Ricardo.

 

In cea mai recenta gala "Puterea dragostei", Andreea Mantea a intrat in legatura telefonica prin video call cu Ricardo, care si-a exprimat dorinta de a reveni in "casa iubirii", pentru a incerca din nou sa isi gaseasca perechea potrivita. Insa in tot acest timp, Raluca nu a vrut sa recunoasca nimic in legatura cu o posibila revenire a lui Ricardo.

 

Dupa vizualizarea imaginilor in care Ricardo si-a exprimat marea dorinta, Raluca a dat si ea cartile pe fata si a recunoscut ca si ea isi doreste ca tanarul sa revina in competitie pentru a incerca sa formeze un cuplu. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate