Raju si Jador, la un pas de a se lua la bataie! "Cine esti tu sa imi bagi vorbe in gura?" Iata de la ce anume s-a iscat conflictul celor doi concurenti si pana unde s-a ajuns!

Raju si-a iesit din minti dupa ce Jador i-a spus lui Mary ca nu se potriveste cu el.

Astazi, in casa "Puterea dragostei" s-a iscat un mare scandal intre Jador si Raju. Totul a plecat de la afirmatiile lansate de Jador in ceea ce priveste posibila relatie dintre Raju si Mary.
Jador a sustinut in gura mare ca Raju ar fi decis sa renunte la Mary, fapt ce la deranjat enorm pe Raju, care a subliniat ca totul e o inventie a lui Jador.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai voga cantareti autohtoni! Iata cum au fost surprinsi ce doi!

In vreme ce Jador a continuat sa isi sustina punctul de vedere, Raju i-a reprosat ca nu a vorbit despre o astfel de decizie si mai mult decat atat l-a un moment dat a cedat nervos si a fost la un pas de a-l agresa pe colegul lui.
"Părerea mea este că tu nu te potrivești cu Raju, sincer îți zic!", a zis Jador.
De furie că nu îl poate lovi pe Jador, concurentul de la "Puterea dragostei" lovește cu piciorul o masa, ingrozidu-i pe toti in jurul lui cu reatia sa.
"Cine ești tu, mă, să-mi bagi vorbe în gură? Băga-mi-aș... Vino încoace!", a spus Raju.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate