Rafuiala in casa fetelor! Andreea si Bianca, din nou la duel! Iata ce replici taioase si ce amenintari si-au spus cele doua rivale!

,

Andreea si Bianca au ajuns din nou la cutite si au trecut la amenintari si replici crunte.

Spiritele s-au incins din nou intre Andreea si Bianca. Marul discordiei a fost si de aceasta data relatia dintre Bianca si Livian. Deranjata de atitudinea rivalei sale, Andreea i-a reprosat acesteia faptul ca o sicaneaza permanent, desi ea a fost cea care i-a distrus relatia cu Livian. Pe de alta parte Bianca a incercat sa se apere, cerandu-i rivalei sale sa mai vorbeasca urat despre ea cu celelalte colege.

Citeste si: Ionatan, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in casa fetelor! Iata ce marturisiri neasteptate a facut din culisele vietii sale!

Citeste

si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" nu mai arata deloc asa! Iata cat de mult a slabit frumoasa bruneta de cand a inceput antrenamentele la sala de fitness!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ionatan, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in casa fetelor! Iata ce marturisiri neasteptate a facut din culisele vietii sale!

ULTIMĂ ORĂ JAF la Baroul Timiș: hoții au FUGIT cu 50.000 de lei

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Bia, aparitie inedita alaturi de Catalin Botezatu! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Roxana, surprinsa alaturi de unul dintre cei mai ravniti baieti de la "Puterea dragostei"! "Se da la mine" Iata ce marturisiri nesteptate a facut tanarul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies