Raffa de la "Puterea dragostei" si-a lasat jobul pentru a-si cauta jumatatea! Iata cu ce anume se ocupa tanarul inainte de a veni in emisiune!

,

Raffa a intrat in casa "Puterea dragostei" hotarat sa isi gaseasca jumatatea potrivita.

Inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Raffa s-a remarcat ca fiind un baiat echilibrat, ambitios si extrem de hotarat in a-si gasi perechea.

Desi initial marturisise ca cea care i-a atras atentia a fost Bianca, ulterior Raffa s-a reorientat catre Mary, la care a admirat felul ei de a fi, foarte direct, dar si faptul ca este o femeie pasionala si atragatoare.


Cei doi au continuat sa se apropie si sa se cunoasca mai bine insa nu au deliberat inca daca formeaza sau nu un adevarat cuplu.
In ciuda imaginii sale de baiat echilibrat, Raffa a cedat nervos de cateva ori, in casa "Puterea dragostei". Acesta si-a manifestat gelozia fata de Mary, atunci cand Bogdan si Alexandru au dansat lasciv pentru ea si un alt episod in care a reactionat sub impulsul nervilor, a fost in timpul unei dispute cu Adrian.

Citeste si: Ricardo, atac dur la adresa lui Hamude! "Un mare mincinos..." Iata ce mesaj i-a transmis celui pe care, pana de curand l-a considerat prieten in casa "Puterea dragostei"!

"De unii sunt judecat doar pentru ca am curajul sa fiu sincer sa nu bârfesc sa spun totul in fata, dar pe mine mesajele urate ma fac mai puternic! De unii sunt judecat doar pentru ca am curajul sa fiu sincer sa nu bârfesc sa spun totul in fata, dar pe mine mesajele urate ma fac mai puternic!", a spus Raffa.
Raffa a castigat admiratia publicului atat prin atitudinea sa adoptata in casa "Puterea dragostei" cat si prin faptul ca a dezvaluit pe contul lui de socializare ce meserie demna de aprecieri are. Tanarul este copilot in cadrul unei companii aeriene si a recunoscut ca adora ceea ce face.

 

Citește și:

Nu o sa-ti vina sa crezi ce animal de companie are Roxana de la "Puterea dragostei". Nimic nu e intamplator

Medicul Adrian Marinescu: 'Aș înlocui lockdown-ul cu izolarea rapidă a celor pozitivi și aș testa cât mai mult'

Se incing iar spiritele la "Puterea dragostei". Cine l-a suparat pe Alex Oianu? "I-am dat 400 de euro. As vrea ca oamenii sa fie ca banii"

Foto Ce motor șmecher și-a luat None de la "Puterea dragostei"! O adevărată bijuterie pe două roți

Tradiții și obiceiuri de Ziua Morților: ce e bine să dai de pomană, ce nu trebuie să faci astăzi sub nicio formă


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies