Nu o sa-ti vina sa crezi ce animal de companie are Roxana de la "Puterea dragostei". Nimic nu e intamplator

Ce animal de companie are Roxana de la "Puterea dragostei"! Nu e deloc ce te-ai fi gandit!

De cand s-a intors Andy in casa "Puterea dragostei", Roxana este transformata. Toata lumea vede cu usurinta ca fosta iubita a lui Andy e cu nervii intinsi la maxim si pare ca pierde destul de des controlul emotiilor sale. Sa fie oare Andy motivul? Sa fie doar o coincidenta faptul ca Roxana e extrem de nervoasa de cand s-a intors Andy?

Vezi Kanal D live

roxana si andy

Tanara nu a fost niciodata prea linistita si si-a spus mereu punctul de vedere tare si raspicat, aratand adevaratul ei temperament. Fire vulcanica, Roxana are un caracter puternic si nu e deloc genul de fata care sa se lase condusa sau influentata.

Citeste si: Se incing iar spiritele la "Puterea dragostei". Cine l-a suparat pe Alex Oianu? "I-am dat 400 de euro. As vrea ca oamenii sa fie ca banii"

Citeste si: "Te-as impusca" - BODI de la "Puterea dragostei" arunca amenintari? Cine e persoana care ii trezeste asemenea stari

Probabil ca si cand si-a ales animalul de companie a tinut cont de caracterul ei, pentru ca Roxana nu si-a luat un hamster sau un papagal, cu un caine de talie mare, despre care se spune adesea ca este extrem de agresiv. Si cum cainele se aseamana cu stapanul, roxana si-a ales un caine de lupta.

roxana caine

roxana si cainele ei

Vezi Kanal D live

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate