O stewardesă a vărsat o tavă cu băuturi pe CEO-ul American Airlines. Incredibil, ce reacție a avut șeful

O însoțitoare de zbor a companiei aeriene American Airlines a avut parte de un incident stânjenitor în timpul serviciului, dar care s-a terminat cu bine.


In articol:

Maddie Peters muncea în timpul unui zbor din Phoenix spre Dallas, când a vărsat din greșeală o tavă cu băuturi, printre care și cafea, pe unul dintre pasageri. Acesta era chiar CEO-ul companiei American Airlines.

”Mi-a venit să intru în pământ de rușine. Îmi doream să mor chiar atunci, chiar acolo. Mă întrebam dacă mai sunt încă angajata companiei în momentul acela. Încă mai sunt puțin traumatizată/stânjenită de cele întâmplate.

Citeste si: Cum să faci bani ușor în funcție de zodia ta. Secretul e in astre

Citeste si: O nouă autostradă în România! Gata, se deschide în doar câteva zile - capital.ro

Doug a venit însă la mine mai târziu, am stat puțin de vorbă și am râs de incident tot restul zborului. Când a coborât din avion mi-a spus că nu mă va uita niciodată, presupun că e un lucru bun, nu?”, a povestit Maddie pe Instagram.

Întreaga întâmplare, povestită de tânără:

„CEO-ul nostru, Doug Parker, se afla la bordul zborului meu. Serveam băuturi în timpul îmbarcării în cabina pentru clasa I. Aveam o tavă plină cu băuturi în brațe, când pasagerul din fața mea s-a oprit brusc pe culoar și s-a întors. A dat peste tavă, iar băuturile au zburat.

Citeste si: Îți vine să crezi că aceste vedete au fost cuplate? 5 poveşti de dragoste uitate

Ghici pe cine au aterizat? Jumătate dintre ele au ajuns pe mine, iar cealaltă jumătate în poala lui Doug. Mi-a venit să intru în pământ de rușine. Îmi doream să mor chiar atunci, chiar acolo. Mă întrebam dacă mai sunt încă angajata companiei în momentul acela. Încă mai sunt puțin traumatizată/stânjenită de cele întâmplate.

Vezi Kanal D live

Doug a venit însă la mine mai târziu, am stat puțin de vorbă și am râs de incident tot restul zborului. Când a coborât din avion mi-a spus că nu mă va uita niciodată, presupun că e un lucru bun, nu?

Cei mai mulți oameni nu întâlnesc niciodată CEO-ul companiei pentru care lucrează, cu atât mai puțin să le facă duș cu băuturi. Însă este o poveste prea bună ca să nu o împărtășesc. Se mai întâmplă și accidente”, a scris Maddie.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Sursa: StirilePROTV

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies