Rafaela pusa la zid! "Esti falsa!" Iata de ce scopul acesteia in casa "Puterea dragostei" a fost pus la indoiala de ceilalti concurenti! Ce isi doreste ea cu adevarat?

Rafaela a avut o discutie aprinsa cu Valentin, insa si ceilalti concurenti i-au adus replici dure.

Rafaela, fosta concurenta de la Exatlon a avut o discutie aprinsa cu Valentin, tanarul care parea ca o simpatizeaza pe bruneta. 

 

 

"Eu nu am zis de tine nimic. Eu nu il plac pe Valentin, asta inseamna ca toata lumea trebuie sa ma judece pe mine? Nu mi se pare ok. Fostul meu prieten nu era de acord ca eu sa-mi pierd timpul si el dorea sa stau la facultate sa-mi continui studiile. Te simti frustrat ca ti-am zis ca nu-mi place de tine? Atunci lasa-ma pe mine cu fostii mei. Te-am simtit frustrat si agitat", a zis Rafela.

 

Citeste si: Informația zilei de la Guvern! Orban tocmai a luat decizia. Vestea care bucură românii - capital.ro

"Eu nu m-am razgandit. E o fata, o femeie frumoasa. Eu am incercat sa o cunosc. Si ea ... n-a interesat-o. Mi-a explicat ca nu crede ca are vreo chimie cu vreun baiat de aici. Şi e foarte bine cum procedeaza. Eu spun doar ce simt. Am incercat sa fac gesturi frumoase!", a replicat Valentin.

 

In discutia celor doi a intervenit si Madalin, spunand despre Rafaela ca este o persoana falsa prin tot ceea ce exprima.

 

 

"Rafaela e provocatoare, e acida, e fake. Asta e felul ei. Eu cu tine nu vom avea nimic de discutat de aici pâna pe viitor”, a adaugat Madalin.

Nici Rafaela nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa afle de ce anume a fost catalogata drept o femeie falsa.

 

"Spune-mi cu ce sunt falsa? Ţi-am zis eu tie ceva? Nu-mi mai spune tu mie ca eu sunt falsa. As zice niste chestii care te-ar afectat si pe tine si pe Viorela. Cei doi comunica mult mai mult decât ce se vede in fata camerelor!", a spus Rafaela.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies