Se incing povestile la “Vulturii de noapte”! Catalin Cazacu, marturisire socanta: “M-a traumatizat!”

O editie spectaculoasa debuteaza in aceasta seara, la “Vulturii de noapte” de la ora 23:15, late night show moderat de Catalin Cazacu, Victor Slav si Bursucu.

Cristina Cioran, Anca Neagu (fosta componenta a trupei A.S.I.A.), Ovidiu Niculescu, Kamara Ghedi (trupa Alb si Negru) si Rona Hartner sunt vedetele acestei editii la “Vulturii de noapte”. Gata de distractie, pusi pe sotii si cu un tonus molipsitor, vedetele serii instaureaza rapid buna dispozitie in platoul emisiunii. 

Dintr-una intr-alta, vine vorba de “gelozie” subiect la care se activeaza si “vulturii”, care  incep carcotelile si “dau din casa”. Mai exact, Catalin Cazacu aduce in discutie o poveste care starneste o adevarata isterie in platoul show-ului. 

 

 

“Apropo de gelozie, am si eu o poveste mai <recenta> (…) M-a traumatizat!”, isi incepe “confesiunea” Catalin Cazacu.

Vulturul nu ajunge nici la jumatatea povestii sale, ca este intrerupt “brutal” de Bursucu’, iar ceea ceea ce urmeaza este demn de Cascadorii rasului.

 

 

Ce intamplare din viata lui Catalin Cazacu a starnit atentia imediata a invitatilor aflati in aceasta seara, de la 23:15 la “Vulturii de noapte”, o editie spectaculoasa, ale carei gazde sunt Victor Slav, Bursucu si Catalin Cazacu.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate