Raed Arafat despre cresterea supra-exponentiala actuala a cazurilor de coronavirus: "Vom ajunge sa traim aceste cifre"

,

Raed Arafat atentioneaza romanii, cu privire la scenariul sumbru spre care ne indreptam!


In articol:

Scenariul cel mai negru pe care îl au acum pe masă cei care gestionează evoluția pandemiei în țara noastră ar putea însemna peste un milion de cazuri de coronavirus în România, în septembrie. Dezastrul s-ar produce dacă regulile continuă să fie încălcate în același ritm ca acum.

În august, arată această analiză sumbră a companiei Avantera, la terapie intensivă s-ar afla peste 4.000 de români în stare gravă.

Citeste si: Alerta! Romania este in crestere supra-exponentiala de cazuri noi cu coronavirus! Starea de urgenta este aproape

Raed Arafat despre cresterea supra-exponentiala actuala a cazurilor de coronavirus: "Vom ajunge sa traim aceste cifre"

Noi primim date din mai multe zone și bineînțeles, sunt și date internaționale pe care le găsim pe diferite site-uri oficiale, care toate fac analize pe diferite țări, inclusiv pe România, iar acest studiu, pe care îl primim zilnic, în baza datelor care apar și care se ajustează, până acum a avut o interpretare corectă, în sensul în care situația merge spre mai rău, situația nu este OK. Acolo sunt niște proiecții de scenariul cel mai rău. Nu înseamnă că se va ajunge acolo, dar avem clar și că numărul cazurilor active va crește și este o creștere exponențială și acest lucru noi îl vedem în acest moment, aceste cazuri cresc deja cu câteva sute pe zi.

Numărul vindecaților este mai mic decât numărul celor care se îmbolnăvesc și înseamnă că există creștere continuă a cazurilor active”, a declarat Raed Arafat, duminică seara, la Digi24.

Dacă populația nu respectă recomandările de a purta mască, de a evita zonele aglomerate, de a respecta distanțarea fizică, „ riscul ca acest studiu să continue exact în realitate, să fie situația ce o prevede acest studiu, există!”- a avertizat secretarul de stat al MAI.

Citeste si: Raed Arafat: "Este posibil să se ajungă la măsuri regionale, zonale, de restricţie"

Citeste si: Gabriela Firea acuza ca suntem manipulati si dezinformati in raportarea de cazuri noi in Bucuresti. Ce raspunde Grupul de Comunicare Strategica

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop saptamana 20-26 iulie 2020. Se anunta zile grele pentru mai multe zodii

Supărat că nu a fost felicitat în mod public, Donald Trump nu și-a mai donat salariul din ultimele şase luni de mandat

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Sfantul Ilie. Ce nu ai voie sa faci! Traditii si obiceiuri de Sf. Ilie

Horoscop 20 iulie 2020. Zi grea pentru mai multe zodii. Mare atentie la cei pe care ii crezi prieteni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies